Kendini garantiye almak için ama kendini kurtarmaya yetmemis hemserimNeden müzedeki odasında tutuyordu diye kendi kendinize sordunuzmu hiç?
Guvenlikleri icin teste tabi tutulacakkari icin donemlerini ve imal edilen metaryellerini tespit icin muzede yeni bir yer acarak sergileyene kadar muhafazaya almak icin.son olarak bulup cikaran bir vatandas teslim etmis kiymeti pahasi belirlensin diye komisyon kurulmasi icin...pardon ben yanlis anlamisim.Neden müzedeki odasında tutuyordu diye kendi kendinize sordunuzmu hiç?
Kendisine soranlara verdiği cevap inandırıcılıktan uzak ve yetersiz gelmiş ki sonuç böyle noktalanmış.Neden müzedeki odasında tutuyordu diye kendi kendinize sordunuzmu hiç?
İşte bunlar da müdür oluyor ya... Ağlasam mı gülsem mi...Guvenlikleri icin teste tabi tutulacakkari icin donemlerini ve imal edilen metaryellerini tespit icin muzede yeni bir yer acarak sergileyene kadar muhafazaya almak icin.son olarak bulup cikaran bir vatandas teslim etmis kiymeti pahasi belirlensin diye komisyon kurulmasi icin...pardon ben yanlis anlamisim.
((Yazdiklarimin heosi gercekte olmasi gerekenlerdi ama)) kahkaha
Haaa haaa haaaBu cahil kafamla ben bile bulduğum malı gidip başka yere gömüyorum nasibinde olan gelsin alsın diye,koskoca müdür olmuşun müzeye,hiç mi kafan çalışmıyor be kardeşim. Evlat olsa eldivenle sevilmez valla.
Cumartesi calismaya geliyorum ustam o tarafaBu cahil kafamla ben bile bulduğum malı gidip başka yere gömüyorum nasibinde olan gelsin alsın diye,koskoca müdür olmuşun müzeye,hiç mi kafan çalışmıyor be kardeşim. Evlat olsa eldivenle sevilmez valla.