bak yakından cektim keskingözüne denk gelmiştir birşeyler ustamee en güzel yeri almışsın. Ne ara anlaştınız.
bu pazarlıkta şeffaflık sıfır
açık artırma yoluyla ihale edilmesini
arz ederim
Ekli dosyayı görüntüle 242684
bak yakından cektim keskingözüne denk gelmiştir birşeyler ustamee en güzel yeri almışsın. Ne ara anlaştınız.
bu pazarlıkta şeffaflık sıfır
açık artırma yoluyla ihale edilmesini
arz ederim
Olmaz aga pazarlık sünnettir dur
sen daha bunu yamuk atarken konuya ben gördüm onubak yakından cektim keskingözüne denk gelmiştir birşeyler ustam
Ekli dosyayı görüntüle 242684
Usta ben ciddiyim yalnız varsa birşey görünen paslasan çok iyi olursen daha bunu yamuk atarken konuya ben gördüm onu
Allah muvaffak etsin inşallah )
o kayaların orayı kontrol etmedin mi?Usta ben ciddiyim yalnız varsa birşey görünen paslasan çok iyi olur
Normal gezdim aga oraları kapama gibi bi kaç şey denk geldi boş çıktı doganib azizlisine uğradım ama şey var Çeşme yolun üstüne taşındı Çeşme’ye arada su gelir gelmez suyu kaynağını bulmak arama yaptık köylülerlede horosan yalak vardı ama başını bulamadıko kayaların orayı kontrol etmedin mi?
çeşme Ermeni ürünü ise; 7-8 adım arkasını taradın mı ?Normal gezdim aga oraları kapama gibi bi kaç şey denk geldi boş çıktı doganib azizlisine uğradım ama şey var Çeşme yolun üstüne taşındı Çeşme’ye arada su gelir gelmez suyu kaynağını bulmak arama yaptık köylülerlede horosan yalak vardı ama başını bulamadık
Kaçan balık büyük olur demeyelim usta@Storm "sünnet başım üstüne" sünnetden kaçmanında caiz kısımları vardır arz ederim
Kimse kimsenin rızkını yiyemez gözüm doğrumudur?Kaçan balık büyük olur demeyelim usta
çeşmenin yeri 70 yıl önce değişmiş ustam. Eski yerine göre diyorsan yol geçmiş ordan bana kadar çoktan gitmiştir orası yeni yerine göre dersen oraları suyun geldiği yeri bulmak icin köylülerle elden geçirdik birşey yoktu. Eski yeri baya eskiye dayanıyor 300-400 sene öncesineçeşme Ermeni ürünü ise; 7-8 adım arkasını taradın mı ?