Gelde anlat yeni nesile iki güneş olduğunu
Gülsemmi ağlasammıÇok bilimseliz çookkk
HaklısınızBinlerce özel uçağı olan kişiler var. Bunlar hiçmi uçmamış dünya etrafında. Hadi ABD komploları diyelim ama ÇİN kendi uzay üssünü kurdu NASA dan ayrı. RUSYA yıda yabana atmayın. Yani kim kimden neyi saklıyor? Bilim insanları 25 yıldır çalışıp teleskobu uzaya gönderiyor big bang in ilk ışıklarını keşfedip kainatin varoluşunu anlayabilmek için, diğer bir grup dünyanın her ülkesinden bilim insanları atomaltı parçacıklarla uğraşıyor ama biz haala nelerin peşindeyiz. Üzülüyorum Ülkeme.
Ayrı olarak "Binlerce özel uçağı olan kişiler var. Bunlar hiçmi uçmamış dünya etrafında" demişsiniz. linkte anlık tüm uçakların uçtuğu rota mevcut. askeri ve özel ucaklar iha ve sihalar helikopterler dahil. takip edin.güney yarım kürede uçmamaları konusunda bana hak vereceksiniz.Binlerce özel uçağı olan kişiler var. Bunlar hiçmi uçmamış dünya etrafında. Hadi ABD komploları diyelim ama ÇİN kendi uzay üssünü kurdu NASA dan ayrı. RUSYA yıda yabana atmayın. Yani kim kimden neyi saklıyor? Bilim insanları 25 yıldır çalışıp teleskobu uzaya gönderiyor big bang in ilk ışıklarını keşfedip kainatin varoluşunu anlayabilmek için, diğer bir grup dünyanın her ülkesinden bilim insanları atomaltı parçacıklarla uğraşıyor ama biz haala nelerin peşindeyiz. Üzülüyorum Ülkeme.
Sana birde şöyle anlatıyımUstam uçakların uçuş rotalarını ve neden nerden uçtukları hakkında geniş bir bilgi birikimim var ve sizde bilgi edinebilirsiniz sonuçta dünya avucunuzun içinde (uzun uzadıya açıklamaya üşendiğim için kendinizde araştırabilirsiniz) ve dogon kabilesi ile sirius hakkında da gereğinden fazla bilgiye sahip olalı yıllar oldu. Şu anda atomaltı parçacıkları keşfediyoruz ve varoluşu keşfetmek için uzaya 25 yıldır üzerinde çalışılan teleskobu başarıyla göndermiş bulunuyoruz. Teorileriniz sizin için geçerli olabilir ama ben bilimin yanında yeralmayı tercih ediyorum.