Dunyayi saran hastalik covid19 virusunu insanliga sunan yine Allah dır.Ustam şu rockefeller tarafından fonlanan suratlarında anadolulu tıpı olmayan insanları allah aşkına övmeyın. Parayı akıtan kimse onun küregını çeker bu ınsanlar. Rockfeller daha dune kadar insan nufusu azaltılmalı dıye fink atıyordu pıyasalarda.kendılerınden olmayana "goyim" diyen bu y.hudi ırkçısı abimizin yaptıgı işten insanlara hayır mı gelir.
Bunlar gercekten insanları düşünse her sene aclıktan ölen 35 milyon insanı kurtarırdı.
Virusden 2.5 senede 5 milyon kişi öldü yalnızca.
Aradaki farkı ve manipulasyonu görün.
Birde o aşıların gercek amacını 5-10 yıl içinde görecek aşılananlar. ben olmadım,olmayacağımda .
Asagıya bi bağlantı paylaşıyorum artık inanıp inanmamak sıze kalmış.
Dunya nufusunu dusurmeye calisan zihniyet rockeller.veya seytani zihniyet bu virusu yillarca ugras.vererek bir hastalik uretmeye calistilar ve zekalari.yetmedi )) iste ALLAH orda onlar.bu.virusu uretsinler.diye ilim bilim zeka ilham.verdi yoksa yapamazdilar)
Allah o seytani zihniyetin islerini hizlandirdi yol verdi ezelden sonsuza dek ezelden kiyamete dek.
Dunya nufusu covid19 veya diger olumcul hastalikla veya , Asilarla olacak dusunursek ve 10 yil 20 yil sonrasi hem olumler cogalacak.ve Asilarin yan etkisi sonucunda dogurganlik azalacak ve dunya.nufusu yariya veya 8 milyar 1 milyara 2 milyara inecek peki neden dusecek hic dusundunuzmu.
Yine ALLAH istedigi icin izin.verdigi icin olacak cunku Hesap gunu var ve herkes denenecek.sinavdan.gececek kurtulanlar cennete kurtulamayanlar ceheneme.
Dunya nufusu dusecek evet.bu boyle olaacak.
Ve Peygber efendimizin hadis serifte .
Benim ummetimi omru 1500 senedir burda 1500 senesideki ummetin omru benim tahminine gore 1500 sene ile 1599 sene arasi yok olacaktir.dunyadan.
Ve dunya kafirlere.kalacaktir ve Kiyamet belki 1 gun sonra belki 1 milyon sonra onu ALLAH bilir.
Yani ummetin omru suan 1443 deyiz 1599 arasi Muslumanlarin yasadigi.var oldugu yillar olacaktir . Ummet dedigi gercek iman etmis dogru yol bulmus her sunneti her farzi Gercek manada iman etmis kisilerdir.
Nuh tufaninda once ALLAH bir hastalik veriyor 30 .40 50 yil evvel esler kari kocalar bu hastalik iletinden.ya cinsel birliktelik veya cocuklari olmuyor ve Nuh tufani olcagi icin ALLAH cocuk.ve bebeklere acidigi icin.bunu .yapiyor.
ALLAH oyle kusatmistirki turkce alfebesinde rakamlarda hicri takviminde suanki takvimde. Sayilarda rakamlarda . Telefonun imesinden )) marka nosundan model nosundan))
Siniftaki ogrenci nosundan. İngilizce dilinden her dilden hayatta akliniza gelebilecek herseyden ama herseyden kusatmistir . Depremin dakika saniyesinden yilindan artik neler.neler.
ALLAH HERSEYİ BASTAN SONA YAZDİM . DEMİSTİR.