Allah seni sevsin.Kullanıcı
çözülmüş olmayan işaretler için gerekli olan mantık yurutmek istişare etmek bunun için burdayız işaretlediğin yerler ile ilginelip özel olarak yarın foto atarım kardeş ALLAHA emanetsin
O zaman ben cesaretimi toplayıp biraz daha ileri gideyim. Bilirsiniz ki çember ya da daire işareti eğer yanında herhangi bir işaret yoksa "son nokta" anlamına gelir. Bu konuya ilk mesajım çekimser olsam da bu yöndeydi. Eğer bu daire düşündüğüm gibi son noktayı gösteren daire ise yanındaki basamağa benzeyen şekiller, ortasındaki oyma nedir? O halde dairemiz son noktayı gösteren daire değil de çevreye bakmamız gereken dairedir öyle mi? (Durum buysa saygı değer ustanın kuyu teorisi güçleniyor) Yanılıyorsam düzeltin lütfen ustalarım. Çevreye bakacak olur isek ben çok uzaklaşmak istemiyorum çünkü dairenin bulunduğu kayalar yanındaki şekillere benziyor. Kayanın kendisi katman katman. Basamaklı. Böyle düşününce aklıma aşağıdaki çizim geldi. Çok ütobik olabilir fakat maksat istişare olsun dediğin gibi ustam. Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın.Kullanıcı
çözülmüş olmayan işaretler için gerekli olan mantık yurutmek istişare etmek bunun için burdayız işaretlediğin yerler ile ilginelip özel olarak yarın foto atarım kardeş ALLAHA emanetsin
oyma dik konik değil kuru iken basamak ıslak iken halkaya benzettim ustam musayit olunca bakarsın sana zahmet benzer bir şekilde 6 7 mt arkasında buldum ekliyorumS.A. DEĞERLİ timur964 USTAM EĞER MÜMKÜNSE İŞARETLİ KAKAYI BİR TEL FIRÇA VE SU İLE TEMİZLEYEBİLİRSEN ÇÜNKÜ DAHA ŞÜPELERİM VAR.
SAYGILAR VE SEVGİLER.