sayfa 12 de boşlukbakılmalı dediğin yerde değil işaret o foto bölgenin çok uzak ğöruntusu kaya yapısı için2 tepe sonra yerAyrıca bu alanda galeri tip oda mezarı olabilir.
fırsatım imkanımsihatim musyit değil daha işaretinadını bile koyamadıkÇözemedizniz mi daha
Değirmen taşı bu. çevresinde sal taşı ara arkada bir var ama sabit değil ki örmelerin üstünde. Onun altında olur. Ayrıca su yolu üzerinde araştırmanı yap. Karşı yamaç tepesinde bir mezar olur genelde. 2MT önünde bitki örtüsü sararmış ora kontrol et. Örülü taşları kontrol et eski yapıdan kalma taşların içine koyabilirler..fırsatım imkanımsihatim musyit değil daha işaretinadını bile koyamadık
ben diyorum hadımım sen diyorsun oğul uşak nasılDeğirmen taşı bu. çevresinde sal taşı ara arkada bir var ama sabit değil ki örmelerin üstünde. Onun altında olur. Ayrıca su yolu üzerinde araştırmanı yap. Karşı yamaç tepesinde bir mezar olur genelde. 2MT önünde bitki örtüsü sararmış ora kontrol et. Örülü taşları kontrol et eski yapıdan kalma taşların içine koyabilirler..