Ne için yapılmıştır

The Thing

C*
Süper Moderatör
Ayrıca bu alanda galeri tip oda mezarı olabilir.

mavikorku

Moderatör
Moderatör
fırsatım imkanımsihatim musyit değil daha işaretinadını bile koyamadık
Değirmen taşı bu. çevresinde sal taşı ara arkada bir var ama sabit değil ki örmelerin üstünde. Onun altında olur. Ayrıca su yolu üzerinde araştırmanı yap. Karşı yamaç tepesinde bir mezar olur genelde. 2MT önünde bitki örtüsü sararmış ora kontrol et. Örülü taşları kontrol et eski yapıdan kalma taşların içine koyabilirler..

timur964

konularim
Değirmen taşı bu. çevresinde sal taşı ara arkada bir var ama sabit değil ki örmelerin üstünde. Onun altında olur. Ayrıca su yolu üzerinde araştırmanı yap. Karşı yamaç tepesinde bir mezar olur genelde. 2MT önünde bitki örtüsü sararmış ora kontrol et. Örülü taşları kontrol et eski yapıdan kalma taşların içine koyabilirler..

ben diyorum hadımım sen diyorsun oğul uşak nasıl

epy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
fotoya göre evin solunda kalan traşlanmış oval yüzler mezar yapılarının olduğu bölgeler olarak görünüyor.ayrıca evin sağında kalan yükselti ve zirve noktadaki taş kesim düzlük alanı çok iyi araştırın.

timur964

konularim
SOLDAKİ TEPEDE VARMIŞ BİRYAPI ÇIKMIŞTIM BUKADAR KALINTI YOK TABİKİ@Mal bulanındır

00dağdelen

Yeni Üye
Ordan bş çıkmaz önüne gelen bişi işaretlemiş yalan yanliş orda seten taşı yapacaklarmış taş zayıf gelince adam vaz geçmiş bırakmış

Siyonist

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 215998 Mavi ile çizdiğim kısımda zincir var ustam o yönde doğaya aykırı zincir sayısı kadar kısımlar vardır. Ağzı açık kısım yönünde AR-GE çalısması yapmanı tavsiye ederim. Ya da o yönde mahzen türü bi giriş. Değirmen taşı gibi gözüken kısımı da dikkatlice bak. Bazen gözükmeyen inçe detayla vardır taşı bi okşa bakalım sana neler söyleyecek.
Bir başka görüşümde değirmen tadının Güney kısmını istikamet yeri hedef alarak 150-200 metrelik alanı bi kontrol et. Doğaya aykırı zincir sayısı kadar birşeyin sayısını verebilir. Oralarda işlemlerini yapabilirsin. O birşeyin birinde diğer kapak seni bekliyor olabilir. Tüm olasılıklar bunlar ustam

Son düzenleme: