Ustam daha öncede beyan ettim görüşümü kaya kilisesi aya tapanlar İsa dan sonra, dinini terk etmeyenlerin mabedi , Sezar dini Hristiyan lik olarak ilan ettikten sonra lejyon larını doğuya gönderdi kabul etmeyen din adamlarını infaz ettirdi bu yüzden mabed leri gizledi bölge halkları , ikinci Foto sağ kanat kaya yüzeyi oralara yakın bir nokta kesin işaret olmalı , ayın evreleri 28 ve 30 atlar tanrısı artemis dır işareti dişi geyik ve boynuzlarina Hilal işlenen Boğa bir yerlerde bu işaretler den olmalı . Rast gelsin bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 161373Ekli dosyayı görüntüle 161374
uazak ve yakın burda taşlar apatman boyutlarında zor bir yer .. tekrar gittiğimde bakarım not aldım arahnikaya
elinde resmi varsa eklersen sevinirimİşaretlediğim yerin arkasında duran ağacın olduğu yer doldurulmuş toprak.Dediğim gibi paralel gidersen taşın altına doğru sonuç yüzde yüz. Benzer bi yer daha gördüm çünkü ordan eminim. Kolay gele.
A S usta boşluk bakılmıştı netice çıkmadı tekrar gitmekde kısmet olmadı şimdiye kadarda benzeri bir işarete denk gelmedim kısmat bakalım son durum budur