Ne için yapılmıştır

botan5656

Engellendi
İşaretlediğim yerin arkasında duran ağacın olduğu yer doldurulmuş toprak.Dediğim gibi paralel gidersen taşın altına doğru sonuç yüzde yüz. Benzer bi yer daha gördüm çünkü ordan eminim. Kolay gele.

Turko

Uzman
Ekli dosyayı görüntüle 161373Ekli dosyayı görüntüle 161374

uazak ve yakın burda taşlar apatman boyutlarında zor bir yer .. tekrar gittiğimde bakarım not aldım arahnikaya
Ustam daha öncede beyan ettim görüşümü kaya kilisesi aya tapanlar İsa dan sonra, dinini terk etmeyenlerin mabedi , Sezar dini Hristiyan lik olarak ilan ettikten sonra lejyon larını doğuya gönderdi kabul etmeyen din adamlarını infaz ettirdi bu yüzden mabed leri gizledi bölge halkları , ikinci Foto sağ kanat kaya yüzeyi oralara yakın bir nokta kesin işaret olmalı , ayın evreleri 28 ve 30 atlar tanrısı artemis dır işareti dişi geyik ve boynuzlarina Hilal işlenen Boğa bir yerlerde bu işaretler den olmalı . Rast gelsin bol şans.

timur964

konularim
Turko aynı işaretten gördunmu bir yerde ..bir gidebilirsem hepsi aklımda farklı şeylerde var..bu dun dikkatle inceledim tam doğuya bakıyor

adem44

Bilgili Üye
Ekli dosyayı görüntüle 161503çizdiğim yerler ilgimi çekti buyuk yuvarlak havuz gıbı yer var heralde su var kayaların bazı yerlerı tıraşlanmış gıbı 1 yer sankı harcdan kapatılmış ilgimi çekti

Son düzenleme:

erbay

Member
ustam bu bir kasa para var orada ama boşluk mahsen araman lazım

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
timur964 usta işareti çözdüm. burası ibadet alanının kendisi. o yüzden burda boşluk yada mezar bulamadın. işaret güneşin yada dolunayın ilk göründüğü yere bakıyor olması lazım. buraya çok uzak olmayan bir mesafede gizlenebilecekleri, ritüellerde kullanacakları eşyaları saklayabilecekleri kapalı bir mağara yada mahzen olmalı. Allah c.c kısmet eder inşallah bulursun. selametle.