Merhabalar konuyu gördüm es geçilen bir konu göremedim görünce kimse yazmasa yönetimdeki arkadaşlar boş bırakmaz yazarlar muhakkak . Konuların takibi yapılıyor bizimde sorunumuz bu aslında daha önceki yıllar ve eskisi konular içeriği daha güzeldi malzeme işaret ciddi anlamda kayda değer ve heyacan yaratirdi her bir üyede şuanda açılan konulara bakınca evet eski konuları arıyor insan fakat bu demek değildir açılan konular boş sadece üyeler yeni yeni görüyor öğreniyor yeni arkadaşlar var aramızda bileni var bilmeyenide neredeyse bir yıldır bir sakinlik söz konusu her açıdan kendimce bu durumu düşündüm realdeki insanların derdi sorunu ne kadarda olsa buraya da yansımış .
Bu günlerde gecicek arkadaşlarda yazmış arazi durumu durgundu bu işlerin dalaveresi fazla olumsuz yazimlarda olabilir buda konunun akışına bağlı üye devamını getiremediği gibi bazen yıl süre biliyor dönüşü fakat cevapsız bırakılmaz görünce bilgi dahilinde cevap verir üyelerimiz . saygılar herkese iyi forumlar dilerim herkeze .
Bu günlerde gecicek arkadaşlarda yazmış arazi durumu durgundu bu işlerin dalaveresi fazla olumsuz yazimlarda olabilir buda konunun akışına bağlı üye devamını getiremediği gibi bazen yıl süre biliyor dönüşü fakat cevapsız bırakılmaz görünce bilgi dahilinde cevap verir üyelerimiz . saygılar herkese iyi forumlar dilerim herkeze .