kolay gelsin dostum , iyi inceleyin derim ..Hocam yorumun için sağolasın öncelikle. İlk 10 resim kaplumbağa çevresi sonraki on bi yan tarafı 20-30 arası olan bölümde ayı nın olduğu bölge. Ayı olan yer kaplumbağadan 40 50 metre ileride olup yani kaplumbağanın kuzeyin de kalmaktadır. hizaları da aynıdır hemen hemen.. Gördüğünü de çizebilirsen ya da gösterebilirsen çok karmaşık burası bize işaret edeceğin yer önemli bi yerden başlamak hedef almak istiyoruz. Yeni resimler de atıyorum şimdi saygılarımla ..
Ekli dosyayı görüntüle 112966burası nı kontrol edınEkli dosyayı görüntüle 112967Ekli dosyayı görüntüle 112968buraları kontrol et ortabacak)) düz arazıde taş yıgmalarda olmalı
tamam hocam cıkıyorum oraya da bakıyorum
Madem tekrar gideceksiniz buralara da uğrayıverin bari. Resimlere baka baka baka en sonunda bana da bir yer işaretlettirdiniz. Hadi hayırlısı bakalım.Evet dediğiniz gibi yaptım yaktım mangalı kuzu etini aldım 100 lükte açtım yanıma sonra artık kayalar bi garip gelmeye başladı gözüme Bi duble vurdum biraz gezdim bi duble daha derken 100lük bitti bende ki heves bitmedi hala da şüpheli geliyor bana Rakım da oldukça yüksek zirvede baya baya