Darphanenin kendisini birak kapisini gorelim yeter.aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. aç definecide roma darphanesinde
Darphanenin kendisini birak kapisini gorelim yeter.aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. aç definecide roma darphanesinde
Muş da koltuğu alan şimdilerde salonu konya'ya kurduAbi soluğu benim senin yanında alacak değiller ya.Cebi terleyen kaçıyor tabi ki
Eskiden bir mahallemiz vardı .Bu mahalle çok güzeldi memur olan yada düzenli bir işte üstü başı temiz olan sınıf atladığını düşünüp rezidans veya blok yüksek apartmanlara başka semtlere gittiler.Bunun gibi bişey işte.
hayreddin tokadi turbesinin 1 km kare cevresinde gezsin kim ne ariyosaBolu eskiden beri güzergah ve geçiş yoludur.Çok önemli stratejik bir yerdir.Halk bence değerlendiremiyor @kaynak ustam.
Af buyur usta neye, hangi işaret ve amareye göre arayacak arayan aradığını. Sonra; ya mevlasını ya belasını. hesabı olmasın.hayreddin tokadi turbesinin 1 km kare cevresinde gezsin kim ne ariyosa
yok ben kimsenin zarar gorecegi yonlendirme yapmadim yapmamda.Af buyur usta neye, hangi işaret ve amareye göre arayacak arayan aradığını. Sonra; ya mevlasını ya belasını. hesabı olmasın.
Balığı tutup da eline vermedin. Buna gerek yok usta. Birazda isteyen çabalasın hak etsin, lakin yine yaptın yapacagını balığın bol olduğu yeri söyledin hedefi 12 den vurdun helal sana.yok ben kimsenin zarar gorecegi yonlendirme yapmadim yapmamda.
yanliz senin sorunda oldugu gibi baligi tutupda elinede vermem.cunku ben uzun zamanda ogrendim hircin tehlikeli sularda balik tutmayi.
ne arayacagi brlli oda kaya mezarlarini..tutupda turbeyi kaz demedim 1 km cevredi dedim
hani boluya iki tir iki ismakinasiyla giden ozel ekip vardi habere cikan.iste onlar gibiler surekli elinde oltayla bekler.cunku balik onlara gelir ugrasmazlarBalığı tutup da eline vermedin. Buna gerek yok usta. Birazda isteyen çabalasın hak etsin, lakin yine yaptın yapacagını balığın bol olduğu yeri söyledin hedefi 12 den vurdun helal sana.
Bu balık bizede gelmez mi çay içmeye kılçıgına razıyız yani.hani boluya iki tir iki ismakinasiyla giden ozel ekip vardi habere cikan.iste onlar gibiler surekli elinde oltayla bekler.cunku balik onlara gelir ugrasmazlar
Bu balık bizede gelmez mi çay içmeye kılçıgına razıyız yani.hani boluya iki tir iki ismakinasiyla giden ozel ekip vardi habere cikan.iste onlar gibiler surekli elinde oltayla bekler.cunku balik onlara gelir ugrasmazlar