Ustam o da lahitlerde mi bulunuyor?lakin bu manna denen şerbet cok enteresan.
Ustam o da lahitlerde mi bulunuyor?lakin bu manna denen şerbet cok enteresan.
Aynen abi, cok ciddi birinden de ayni bilgiyi almistim yillar once. Turkiye de bu maddeyi kullanan kisiler de varmis. Biraz arastirdim, Amerikan yerlilerinde de ayni madde bilgisi var. Kimine gore geclik iksiri, kimine gore 3. Goz kapisi.Yurt diainda talibi cok, iyi biliyorum. 2,5 gr.na servet veriyorlar.Ustam o da lahitlerde mi bulunuyor?
eski simyacılardan kim kaldı şimdi bizimkiler fiyatını duyunca sahtesini yapmaya başlarlar.Aynen abi, cok ciddi birinden de ayni bilgiyi almistim yillar once. Turkiye de bu maddeyi kullanan kisiler de varmis. Biraz arastirdim, Amerikan yerlilerinde de ayni madde bilgisi var. Kimine gore geclik iksiri, kimine gore 3. Goz kapisi.Yurt diainda talibi cok, iyi biliyorum. 2,5 gr.na servet veriyorlar.
Uydurmasan baska birsey degildir.Arkadaşlar yeni bir söylenti geziyor, lahit içinde biriken gaza paha biçemiyorlar... ne işe yaradığı hakkında çeşitli süpekilasyonlar var. İşin aslını bilen varmı. Bu gaz ne işe yarıyor. Yada lahidi açmayıp gerekli kişileri beklenmesi için ortaya atılan bir hikayemi?
33.Manna hz masanın çölde 40 yıl yaşadığı sürede kendisinin ve yanındakilerin hayatta kalmasını sağlayan madde olarak söylenir içen kişinin yerin altındaki lerim ve ustundekileri göreceğinden bahsedilir beyin aktivetisini lucy filmi gibi çok fazla çalıştırdığı söylenir şuanda bunu 32. Derece masonların bildiği başka kimsede olmadığı gibi hikayeler dolaniyor
yok sen 31. seviyeden mason musun ?Usta 1 rakamın lafı olmaz herhalde
Guzel insan kotu bir amacla yazmadim, yanlisti nacizane duzelttim. Yanlis anlama, gonul koyma. Hepimiz ayni geminin yolcusuyuz.Elhamdulilah muslimanim
Lahitteki cıva söylentisi de epey yoğundur fakat mumya olayında cıva vardır.Ölünce içimizdeki organlar çürürler, buradaki yararlı zararlı bakteriler, parazitler vs. vücudu yemeye başlar ve ölü şişer, açığa çıkan o parazitler METAN gazıdır, yani hiç bir halta yaramaz...
Lahiti açılmamış alırız diyen kurnazlar şunun için açmanızı istemezler;
Özellikle hayat geçişi mezar üzerine işlenmiş mezar kültünün içinde helbette ileri gelen vasıflı kişi yatıyordur! Ya tacı vardır yada bileklikleri, asıl sorun taç yada bileklikler değil onun üzerini süsleyen yüksek karatlı yakut, zümrüt veya elmastır.
Bu gaz şaşfatası tamamen ayaktır...Birde civası var bunun (!) İnanmayın....
Müzeye teslim ederseniz iyi olur, yok ben açacam derseniz ganimet sizin olur...
İster verin ister vermeyin sonrası ne olur bilmiyorum.
Ya aydınlığa giden yol karanlıktan geçer yada içinizden JANDARMA geçer...Çok ihtimalli.
Bence müzeye vermek...