Güzel güzel yazmissinSenin ustaligin sana kalsinda bak baslikta iyi okumamissin ne yaziyo orda gorsel yer benim koyum kacak kazi yapmaya calisanlari da aldilar ama rahat ol bende videolarida var her gittiggimde ugrarim karakolda gelir bisey diyemez geziyorum kardesim cunku oraliyiz disardan gelen giden cok olmus bunlar neki daha neleri katlettiler bu lahit degil betimlemedir kardesim hemen 20 metre onunde tumuluzu var onu anlatiyo aslinda ha simdi neye bole alayli yorum yaptin bilmem ama ben bizden görsel die acmisim bende videosu da var sorun degil devlet elinde olan bi yer gorseldir bunu bildigim icin basligada acmisim ayni bolgede daha guzel yerlerimiz var emin ol ama bu gordugunu kiran yavsaklarlardan biktik artik kartal var kabarmis papaz var neler var neler var ama dagdaki coban bile isaret arar kirar oldu kac tane elinle dokundun ahkam neden kestin anlamadım ama ysluba biraz dikkat bir din kardesiyiz 2 koy benim koyum 3 görsel diye actim kal saglicakla
Bu dalga nda öte küstahlık...agzina saglik...kimse yi kendinizle dalga gecirtmeyin.herkes usul erkan bilsin ogrensin.biz sahada ogrendik herseyi ..klavye basinda sicak evde ofiste deil
Ooo vuslad hoş geldin ?Site çok iyi arada bazı böyle parazitler çıkmasa çok siteye üye oldum çıktım bura farklı saçma salak adam fazla barınamıyor helal olsun ustaları görecekmis al sana usta Allah böyle lerine nasip etmesin ki garibanlara zulüm olur parayla edebsiz tenekeler
Eyvallah kardesim teşekkür ederim define sohbeti ailesi adınahoş bulduk değerli ustalarım Allah gönlünüze göre verir inşallah hadi yeni sitede hayırlı olsun