Çaylarrrrrr Timur abimden afiyet olsun.ne içiyo saniz bende isterim
hayir acilmamis etrafta hicbir calisma yapilmamis. Kismetse bu gun ve yarin tam gun iyice bir kolacan edip etraflica fotograflamaya calisacagimMuclu71...Ekli dosyayı görüntüle 209281Sevgili kardeşim bu yönde araştırma yap açılmadı ise çok şahane mezarlar var
,
Bundan sonra kimseyi kendimiz gibi gormeyip adiyla hitap edelim o zaman daha edepli daha hayali yada saygili olur..yada kardesim demek olmuyorsa lan lun diye hitap edelim bence boylesi daha guzel olabilir..sen beni tanimazsin ben seni eger tanimis olsan zaten yasin geregi o kelimeleri kullanmazdin.biraz takip etsen benim konusma tarizima baksan ne demek istedigimi anlardin..zaten senin bu konusma hitap sekillerine bakinca sana kardesim dedigim icin bile
utaniyorum kardesim kelimesinin sıfatına uyacak sıfatını tasiyacak karakterde bir insan degilmissiniz.o yuzden konularinizda denk gelirsek size bey diye hitap edelim daha uygun olur..birde bu sıkıntınızı site sakinlerine belirtinki kimse sizi kardesi ustasi üstad vs vs kelimelerle hitap etmeyip belli seviyede hitap seklinde bulunsun size..ayrica size nacizane bir soru sordum ben taniyorum verdiginiz cvp bakilirsa sizde taniyorsunuz.sadece bir soruydu ne sizi kirdim nede incittim nede rencide ettim sadece bir soruydu..ama kardeşim lafindan alinan birinin bu sekildeki bir soruya bu sekilde tepkime vermeside cok normaldir.neyse fazla uzatmayayim bunlardanda aljnabilirsiniz tahminimce @dardanos bey.....
sevgili ustam şöyle ister isen benim mesajlarıma bir bak hep kardeşim diye başlar. Kendi kullandığım bir uslubun bana söylenmesine niye kızayımki. Ben sevgili kardeşimizi yanlış anlamışım
Böyle şeylere gerek yok ustamBir kere kardeşim dediğiniz kişi 60 yaşında. önce edep ya hu denen şeyi çalıştır öyle bir şeyler karala.
Bilmediğin tanımadığın kişilerin hakkında yorum yapar iken dikkatli ol.
Birilerini birileri ile karşılaştırmak ve onlara benzetmek gerçekten ayıp.
Benim düşüncelerim benim görüşlerim benim bilgim veya bilmemişliğim bana. sana ne oluyor.
Ben böyle işaretler üzerinde karalamaları seviyorum.
Yoksa bu suçmu. Siz kimsenin yaptıklarını tenkit edemezsiniz. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz o ayrı konu. Ama kişileri rencide edici hareketlerden kaçının. . ne ben sizi tanırım nede siz beni. Ayrıca ben hatada yapmış olabilirim. Bizler beşeriz elbetteki hatalarımız olacak. Af edersin kusurumuza bakma sevgili kardeşim