Nasiptir gelini ata bindirmişler nereye gidiyorsun denilince ya nasip demiş[/QUOistân Aynen öyle ustam Kurban olduğum ALLAH neyi bize hak görüyorsa Amennahımızdır
Valla ustam o gün taş çıktığını görmedim tabuta kadar tabutun altını dersek taslar büyüktütabuta kadar hiç taş denk gelmediyse terk edilmiş biyer izlenimi oluştu bende
Aynen ustam YANASİP diyorum saygılarÖrdek için bataklığa mezar yapmazlar gömü olur.Var ise uygun mevki belki lahit tarzı mezar olur.Detaylı çalışmadan ne olduğunu anlayamazsın.O sebepten içini kemiren kurdu öldürmenin yolu tekrar çalışma alanına müsait zamanda bakmandır.
Ustam meselede o zaten a dan z ye kadar fotoğraf ları vardı fakat telefon gidince icinde hepsi yok oldu . Yok oldu ama ben onu yok etmedim içimde çünkü emek verdim emegimin karşılığında karşılaştığım ve gözümün gördüklerini yazdım keşke dediğin gibi olsa da fotoğraf lar olsa saygılarımlaKardeş foto olmasa olmaz böyle eksik anlatımla kimse bir fikir yürütemez seni yanlış yönlendirmek olur sen en iyisi fotola konuya ekle ustalar ona göre yorum yapsın selametle
Tamam anladım tlf kırıldı fotolar giti peki yeniden fotolamak için negibi bir sakınca veya zorluk varkiUstam meselede o zaten a dan z ye kadar fotoğraf ları vardı fakat telefon gidince icinde hepsi yok oldu . Yok oldu ama ben onu yok etmedim içimde çünkü emek verdim emegimin karşılığında karşılaştığım ve gözümün gördüklerini yazdım keşke dediğin gibi olsa da fotoğraf lar olsa saygılarımla
Can zor olan tarafi insaretler yok olunca eskisi gibi olmuyacak ceksem bile sadece iki metrlik bir çukur olacak o nedenle BENİM BAŞIMA GELENİ BENDEN DAHA EVVEL YAŞAMIŞ USTALARDA OLABILIR DIYE DÜŞÜNÜYORUM hani olurya biri çıkar kardeşim bende aynisiyla karşılaştım anlamı şudur yada budur Şu an beklentim aydinlatılmakdır.Tamam anladım tlf kırıldı fotolar giti peki yeniden fotolamak için negibi bir sakınca veya zorluk varki
Kardeş ördek işaretini çizim olarak yap duruş şekli aklında ise çevre fotolarını çekip ördek bu şekilde burdaydı başı gözü ayakları duruşu böyleydi bu tarafa bakıyordu vb fotolarla destekleki bir fikrimiz olsun ona göre yorum yapalım senide yanlış yönlendirmeyelim anlatabildimi selametleCan zor olan tarafi insaretler yok olunca eskisi gibi olmuyacak ceksem bile sadece iki metrlik bir çukur olacak o nedenle BENİM BAŞIMA GELENİ BENDEN DAHA EVVEL YAŞAMIŞ USTALARDA OLABILIR DIYE DÜŞÜNÜYORUM hani olurya biri çıkar kardeşim bende aynisiyla karşılaştım anlamı şudur yada budur Şu an beklentim aydinlatılmakdır.