orjinal 7 civcivli tavuk

bitikyus

Engellendi
haklısın insanlara yaklaşmayı bilmiyorlar ;) varsa yoksa çekememezlik başka bişey yok

MendereS

Bilgili Üye
en yakın mağara nerede ? buralarda katır bağlama halkaları varmı. yılan, kartal, şelale başka ne var, arkaya bakan civciv ile arkada kalmış civcivin müjdesi hala alınmamışmı.

bitikyus

Engellendi
mağara yok sadece önünde deve sırtı şeklinde binek taşı var etrafında gözle görünen başka bişey yok

Obenim58

Member
Tavuğun üzerindeki civcivin baktığı yun duzlukmu

MendereS

Bilgili Üye
O zaman arkada kalmış ve arkaya bakan civcivlere iyi bak arkadaşların dediği gibi çakma değilse bir müjde alırsın.

bitikyus

Engellendi
kuçük düzlükler var 10 m kare kadar başka düzlük yok hep inişli çıkışlı kayalık tepe

sarıkayalar

Bilgili Üye
Ben yazayim bana tavugun basinin yakin fotosu lazim gercek oldugunu o zaman soyleye bilirim sana gercekse ne araman gerektigini soylicem sana

bitikyus

Engellendi
bundan yakını yok etrafının video su falan var ama bundan daha yakın çekmedim

sarıkayalar

Bilgili Üye
bitikyus benim bilgim şöyle var ... bu tavukları bukayaya oyan kişi ....resimleyip satarak voleyi vurmuştur .....satın alan zatı muhteremde ..şapa oturduğunu anlayınca ..ayni zokanın ucuna başka yem takarak yedirmeye çalıştı ama yiyen olmadı .......ben sana şöyle 1 şey söyliyeyim ... o oymalara bakarak acemice 1 kaya oyması olduğunu anlarsın ....bence başka güzel yerlere yelken aç ....
Sakin olalim eskiyada da var bu isaretten orjinali ermeni