orjinal 7 civcivli tavuk

Obenim58

Member
kuçük düzlükler var 10 m kare kadar başka düzlük yok hep inişli çıkışlı kayalık tepe
Duzlukten kastim tarla değil gözün gördüğü 100 200 m mesafe.civcivin baktığı yönde yani arka kısımda bir hilal çiz hayali işaretin bakabiliyorsan üsten kuşbakışı

deli firat

DOĞACI
Kardeş bu işaretin senin oldugunu varsayalım arkadaki civcivin tam ayaklarının altında hediyesi var onu al bana göster devamını birlikte seni yönlendirerek yapalım inşallah selametlen

bitikyus

Engellendi
öyle dediğin gibi birşey yok dedektör ile baktık

Obenim58

Member
Hilal oluşturan kayaları tesbit et.kayalar büyük ye olabilir küçükte ama hilali bul.aradigin şeyin bir kısmı o kayalarda gizli

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
Sarıyerli34 Kardesimin de açmış oldugu bir konuydu bu .Bosuna ugrasmayın bence arkadaslar düsmeyin seviyesine .
Yer ondaymısda kapatmısta gizlemişte yaww hee he diin geçin .

bitikyus

Engellendi
ufak bir düzlük var ters tarafa bakan civcivin baktığı yönde

lagardel

Aktif Üye
Yaklaşık 4 yıldır biliyorum bu işareti ondan öncesi hakkında bir bilgim yok zaten konu bu değil konu bilginiz varmı yokmu bilginiz yok ise yorum kalabalığına gerek yok diyorum.
selamlar;
ben bu işle hobi olarak ilgileniyorum asıl amacım tarihte ben ve saygı duyduğumuz bir çok insanların olmadığı zamanlarda nasıl bir yaşam tarzı vardı merakındaydım. tarihin kokusunu solumak pahabiçilemez bir güzellik.
sana cevabım her tavuğun 7 cücüğü yoktur ben hatay bölgesinde 4 cücüklü (4. cücük tavuğun sırtındaydı) ibareyi çözdüm hediyesiyle birlikte. sonuç istiyorsan ilk yazdığın diğer resim ve vidyoları paylaş sonuca ulaşacağına eminim. Benden daha tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olurlar (AMA ÖNCE EKİPTEN ÖZÜR DİLE)