Moneyman
Bilgili Üye
Çözeceğiz Allah’ın izniyle yemedi diye bir şey yok takviye alacağızTurkce meali .yemedimi diyiin yaani kahkaha..bayramdan once coz burayi mundar olmasin
Çözeceğiz Allah’ın izniyle yemedi diye bir şey yok takviye alacağızTurkce meali .yemedimi diyiin yaani kahkaha..bayramdan once coz burayi mundar olmasin
Usta ona da bakacağızMerdivenlerde sana yukari cik diyor olabilirmi ustam 5 resimdeki sivri uc gibi bir sey olabilirmi kayalarda acaba. Benimki tahmin sadece )
Ustam fikrine katılıyorum Teşekkürler iyi dilekleriniz içinKardeş gaybi Allah bilir ama benim nacizane fikrim sen yalniş yerde kendini yoruyorsun. Sen kral olsan bu ugraştiğin yer gibi bir yere gömülmek istesen. Kendini ayak altı zeminemi yükseğemi gömülmek isterdin. Allah ömrünü uzun etsin farzı misal bu. Bence sen bahçesini yada balkonunu v.s ile uğraşıyorum. Merdiven dediğin yere çık çekiç v.s vur varmı değişik ses. Yada geç karşısına uzaktan seyret eğer şans verilse o Kaya'nın hangi bölümünde asağiyi izlemek isterdin oralara adapte ol. Allah rast getirsin.
Bunada şükür geriye gitmekten iyidirHamd olsun arpa boyu kadar
Arpa boyu deyip geçme bunun gibi yerlerde oda çok ? kardeşim şu çalışma yaptığın alanın şöyle beş on mt aşagısını görecek şekilde foto varsa yükle bakalım selametleHamd olsun arpa boyu kadar