Ekli dosyayı görüntüle 156151 bu cepheyi geriden fotola 70 cm eşele bir daha fotala ağaçın oraya kadar eşele
S.A. DEĞERLİ definecik USTAM MİHRABIN BATI TARAFINA BAK ORADA BİR OYMA BULURSUN O OYMA SON NOKTANDIR.
HAYIRLİ BAYRAMLAR.
Teşekkürler , Ekibim olmayınca zor. Bıraktım gibi bişey Ama Bulursamkader25 ustam cubuk sözü verdi bayram sonrası için olursa bir daha denemek isterim. işlem yapmaya musait bir yer
Turko ustam bu işaretin tam karşısı kuş ucusu 500 metre yada 750 metre karşısında yaşam alanı varmış eskiden, kalıntılar mevcut. Fakat karşıya gecebilmek için derenin sıfır noktasına yürümek gerekli 1 km kadar ordan tekrar 1 km kadar yukarı tepeye cıkmak gerekli. oralar hep kaya ama işaret varmı başka bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 156146
Bu çizdiğim iki noktada giriş bulamazsan mihraba sırtını ver derenin öbür tarafında yamaca bak tam karşında görürsün senin durduğun noktadan daha yukarda olur ana kaya olur . Rast gelsin
Ustam size isaretledigim yerde giriş yok ise tam karşısında olacak dememin sebebi budur . Bu işaret yani mihrap çok acayip bir işaret bazen hemen altında bazen bir adım sağında bazen 12-13 metre solunda oluyor bazen de tam karşında yamaç ta Tam isarete bakar vaziyette oluyor genelde karşıda olan mağara gibi oluyor birazda kıymetli oluyor . Size bir çırpıda karşıya bakın yazıp geçiyorum ya ,ben bu cümleyi kurabilmek için haftalarca acı çekiyorum topuk ağrıları nasirlar kemik ağrıları yılan börtü böcek bir hafta domates ekmek talim baş dönmeleri Vs Vs sizler yaşamayın diye karşıya geçerken hattı bozma tam isaretin hattında geç karşıya çıkarken de aynı hatta çık . Tekrar resimle hatırlat bize . Rast gelsin.Turko ustam bu işaretin tam karşısı kuş ucusu 500 metre yada 750 metre karşısında yaşam alanı varmış eskiden, kalıntılar mevcut. Fakat karşıya gecebilmek için derenin sıfır noktasına yürümek gerekli 1 km kadar ordan tekrar 1 km kadar yukarı tepeye cıkmak gerekli. oralar hep kaya ama işaret varmı başka bilmiyorum.
Bu resim mihrabın tam karşısına gelen yeri aşagı yukarı tarif eder size
Ekli dosyayı görüntüle 156199