Oyma galiba oval şekilde

Hattusas

Yeni Üye
Turko ustamın gösterdiği yer cok mantıklı ve incelemeğe değer gözüküyor. Sonuc olarak bir mihrap ve mezar odasına girişte yol ve giriş önemli olduğunu düşünüyorum. herhangi bir işaret gözükmüyor direk son nokta atışı olarak gerek değerli gerek boşluk tespiti yapılarak başlangıçın Turko ustanın dediği yerden başlaman dileğiyle selametle.

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Bence hala yeteri kadar açılmamış çevresi. Kesinlikle bırakma al çubukları üst bölge ve kayanın üzerinden boşluk bak. Sıradan birisi için bunca güzel mezar yapılacağını zannetmiyorum. Lakin Hattusas kardeşimizin de dediği gibi Turko ustam taramalı tüfekle ateş etmiş konuya. Selametle

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
S.A. DEĞERLİ definecik USTAM MİHRABIN BATI TARAFINA BAK ORADA BİR OYMA BULURSUN O OYMA SON NOKTANDIR.

HAYIRLİ BAYRAMLAR.

definecik

Member
Bence hala yeteri kadar açılmamış çevresi. Kesinlikle bırakma al çubukları üst bölge ve kayanın üzerinden boşluk bak. Sıradan birisi için bunca güzel mezar yapılacağını zannetmiyorum. Lakin @Hattusas kardeşimizin de dediği gibi @Turko ustam taramalı tüfekle ateş etmiş konuya. Selametle
Teşekkürler , Ekibim olmayınca zor. Bıraktım gibi bişey Ama Bulursamkader25 ustam cubuk sözü verdi bayram sonrası için olursa bir daha denemek isterim. işlem yapmaya musait bir yer

definecik

Member
Ekli dosyayı görüntüle 156146

Bu çizdiğim iki noktada giriş bulamazsan mihraba sırtını ver derenin öbür tarafında yamaca bak tam karşında görürsün senin durduğun noktadan daha yukarda olur ana kaya olur . Rast gelsin
Turko ustam bu işaretin tam karşısı kuş ucusu 500 metre yada 750 metre karşısında yaşam alanı varmış eskiden, kalıntılar mevcut. Fakat karşıya gecebilmek için derenin sıfır noktasına yürümek gerekli 1 km kadar ordan tekrar 1 km kadar yukarı tepeye cıkmak gerekli. oralar hep kaya ama işaret varmı başka bilmiyorum.

Bu resim mihrabın tam karşısına gelen yeri aşagı yukarı tarif eder size

Ekli dosyayı görüntüle 156199

Turko

Uzman
Turko ustam bu işaretin tam karşısı kuş ucusu 500 metre yada 750 metre karşısında yaşam alanı varmış eskiden, kalıntılar mevcut. Fakat karşıya gecebilmek için derenin sıfır noktasına yürümek gerekli 1 km kadar ordan tekrar 1 km kadar yukarı tepeye cıkmak gerekli. oralar hep kaya ama işaret varmı başka bilmiyorum.

Bu resim mihrabın tam karşısına gelen yeri aşagı yukarı tarif eder size

Ekli dosyayı görüntüle 156199
Ustam size isaretledigim yerde giriş yok ise tam karşısında olacak dememin sebebi budur . Bu işaret yani mihrap çok acayip bir işaret bazen hemen altında bazen bir adım sağında bazen 12-13 metre solunda oluyor bazen de tam karşında yamaç ta Tam isarete bakar vaziyette oluyor genelde karşıda olan mağara gibi oluyor birazda kıymetli oluyor . Size bir çırpıda karşıya bakın yazıp geçiyorum ya ,ben bu cümleyi kurabilmek için haftalarca acı çekiyorum topuk ağrıları nasirlar kemik ağrıları yılan börtü böcek bir hafta domates ekmek talim baş dönmeleri Vs Vs sizler yaşamayın diye :) karşıya geçerken hattı bozma tam isaretin hattında geç karşıya çıkarken de aynı hatta çık . Tekrar resimle hatırlat bize . Rast gelsin.

Şirvan

Operatör
Dediğim yeride çam ağacına kadar 70 cm eşele fotola

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
definecik abicim sanırım orada 1 köstebek iyi çalışıyor ..... öyle tahmin ediyorum ki sen gidip gelip kontrol ediyorsun köstebek nekadar eşeledi diye .....

eğerki bu çalışan hergün geliyorsa senin çalışma şansın yok saadece şimdilik kontrol etme gibi 1 hareket alanın var ....çubuk veya makina kontrollerin yok sanırım olduğu zaman işaretlediğim yerlerede 1 bakarsın ......