eski Editör Katılım 25 Ocak 2013 Mesajlar 550 Tepkime puanı 544 Puanları 11 Yaş 58 Konum İSTANBUL - SAKARYA 10 Ocak 2019 #13 Mal bulanındır' Alıntı: @eski bunu demeyeydin iyiydi.bence duzelt butonundan duzelt.kardes Genişletmek için tıkla ... neyi düzelteyim herif nik açmış adı goldfinder, 4 mesaj atmış 4. mesajı , dedektör soruyor, 10 yıldır burdayım bitmedi bu çakallar, dertleri forumu karıştırmak, bi sektirsinler gitsinler.
Mal bulanındır' Alıntı: @eski bunu demeyeydin iyiydi.bence duzelt butonundan duzelt.kardes Genişletmek için tıkla ... neyi düzelteyim herif nik açmış adı goldfinder, 4 mesaj atmış 4. mesajı , dedektör soruyor, 10 yıldır burdayım bitmedi bu çakallar, dertleri forumu karıştırmak, bi sektirsinler gitsinler.
G GUND@R Aktif Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 111 Tepkime puanı 0 Puanları 3 10 Ocak 2019 #14 Ustalarım daha iyi bilir ama bence de niyet farklı engellenmeli
psh Bilgili Üye Katılım 11 Ara 2018 Mesajlar 233 Tepkime puanı 6 Puanları 0 11 Ocak 2019 #15 Goldfinder' Alıntı: Benim aradığım 2 ila 4 metre civari olcebilecek 2 bin lira üstü olmayack bir cihiaz bu konuda ne onerirsiniz üstadlarim Genişletmek için tıkla ... o fiyata o derinlige inecek cihaz hayal diyorum
Goldfinder' Alıntı: Benim aradığım 2 ila 4 metre civari olcebilecek 2 bin lira üstü olmayack bir cihiaz bu konuda ne onerirsiniz üstadlarim Genişletmek için tıkla ... o fiyata o derinlige inecek cihaz hayal diyorum
_Mithra_ 🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷 Moderatör Katılım 5 Haz 2018 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 1,230 Puanları 20 Yaş 52 Konum İstanbul 12 Ocak 2019 #16 Goldfinder' Alıntı: Benim aradığım 2 ila 4 metre civari olcebilecek 2 bin lira üstü olmayack bir cihiaz bu konuda ne onerirsiniz üstadlarim Genişletmek için tıkla ... bu bütçeye VLF alırsın ancak kardeş
Goldfinder' Alıntı: Benim aradığım 2 ila 4 metre civari olcebilecek 2 bin lira üstü olmayack bir cihiaz bu konuda ne onerirsiniz üstadlarim Genişletmek için tıkla ... bu bütçeye VLF alırsın ancak kardeş