Firmayı ben de tanıyorum. Bu firmanın bana göre artısı yazılımlar kendilerine ait ki buna sensor algılama yazılımları da dahil. Yani al sat yapan değil üreten bir firma. Bunun anlamı yarın bir sorun olursa çözüm bulmaları kolaydır.
Qardaş sahada da aynı, ben ne çektiysem bugüne kadar açtığımda aynısı oldu. Bundan önce nascosto kullanıyordum, görüntüleme yapıyordum mesala 1 metrede 50sm 50sm bir metal varsa bilgisayarda o metalı 1metrenin 1 metreye gözüküyordu, yani görüntü veriyordu ama boyutundan 2 defa büyük veriyordu, çok kezde oda diye açrığımız yerden küçücük mezar çıkmışdı. Bu yüzdende kaç defa yanıltıdı. Ama power pulse öyle diyil. Sağolsun Murat abi. Verdiyi cihaz iyi verdiyim parada hakk helal olsun.Kardeşim ben zaten o soruları üretici kardeşimize yönelttim. Size bu konulardan bahş etmiyor siz bilirsiniz diye de burada paylaştım. Üretici arkadaşa iletin lütfen kendisi de sitemizde misafir olsun birebir muhattap olalım meslektaşımla, çok daha sağlıklı olur!
Bahsi geçen cihaIn videolarını izledim, saha da da aynı şekilde ise piyasayı sallar düşüncesindeyim. Çoğu insanın fikrini değiştirecektir.
Eyvallah usta size şöyle bir soru sormak isterim,bu cihazı almadan test edilebiliyor mu? Klasik satıcıların söylediği şey test alanımız olmadığı için arazide test edemiyorsunuz veya yeni gömülmüş metal boşluğu bulamıyor deyip işin içinden sıyrılıyor,bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz cevap bekliyorum.Selamlar arkadaşlar,
eser34 arkadaşımız bu cihazın çalışma mantığını sormuş,
Manyetik alan ölçümü ve tespiti, birçok endüstri ve uygulama için kritik öneme sahiptir. Bu alanda, manyetometre ve gradyometre gibi cihazlar, metal dedektörlerinden farklı bir işlevsellik sunarlar. Bu cihazlar, yeraltındaki metal ve manyetik nesneleri tespit etme yeteneğine sahiptirler ve bu alanda kullanılan sensörler sayesinde çeşitli hassasiyet seviyelerine ulaşabilirler.
Manyetometre ve gradyometre arasındaki farklar incelendiğinde, her iki cihazın da temelde manyetik alanın ölçümü ve analizi için tasarlandığı görülür. Ancak, gradyometre, manyetik alanın gradyanlarını (yükseklik veya eğim değişimleri) ölçme yeteneğine sahiptirken, manyetometre sadece manyetik alanın genel büyüklüğünü ölçer. Bu özellik, gradyometrenin define avcıları için özellikle değerli hale getirir, çünkü define avcıları genellikle yerin altındaki metalik nesneleri belirlemek için yüksek hassasiyet gerektiren işlemlerle uğraşırlar.
Manyetometre ve gradyometre cihazlarının kullanımı, çeşitli sensör tiplerinin kullanılmasını gerektirir. Bu sensörler arasında potasyum, permalloy ve sezyum sensörleri bulunur. Her bir sensör tipi, belirli bir hassasiyet seviyesine ve uygulama alanına sahiptir. Örneğin, potasyum sensörleri, manyetik alanın daha düşük seviyelerini tespit etmek için kullanılırken, permalloy sensörleri daha yüksek hassasiyet ve geniş ölçüm aralığı sunabilir.
Manyetometre ve gradyometre, metal dedektörlerinden farklı bir çalışma prensibine sahiptirler. Metal dedektörleri genellikle elektromanyetik alanı kullanarak metal nesneleri tespit ederken, manyetometre ve gradyometre doğrudan manyetik alanı ölçerler. Bu da onlara metal dedektörlerinin ulaşamayacağı derinliklerdeki metal ve manyetik nesneleri tespit etme yeteneği kazandırır.
Ekli dosyayı görüntüle 310794