2 Tarafta haklı sadece kullanılan dilde sıkıntı var gördüğüm kadarıyla. Ömerfaruk satın almadan test istemiş, Murat bey de kendine ait test sahası olmadığını söylemiş. Cihazın işlevselliği ile ilgili bir yorum yok. Kapora ile cihazı götürüp deneme kısmına hiç bir firma razı olmaz zaten. Aslında kullanıcının yapması gereken sadece deneme imkanım olmadığı için almadım demekti ama tatmin falan diye uzayınca konuda gereksiz yere uzamış.
Burada destekçi olmakla suçlanan kişiler forum yetkilileri. Üstelik biri cihaza da sahip, diğeri de onunla birlikte cihazı kullanmış. E yani memnun iseler bunu söylemeyecekler mi. Destekçilikle suçlamak yerine keşke deneyimlerinizi paylaşsaydınız @Ömerfaruk.
Cihazı soranada test imkanım olmadı test edebildiğim bir cihazı aldım deseydiniz de konuda böyle uzamasaydı yani kişisel tatmininizin tatmin değilde test olduğunu söyleyip bıraksaydınız
Yanlış üslup , doğru sözün katilidir
Burada destekçi olmakla suçlanan kişiler forum yetkilileri. Üstelik biri cihaza da sahip, diğeri de onunla birlikte cihazı kullanmış. E yani memnun iseler bunu söylemeyecekler mi. Destekçilikle suçlamak yerine keşke deneyimlerinizi paylaşsaydınız @Ömerfaruk.
Cihazı soranada test imkanım olmadı test edebildiğim bir cihazı aldım deseydiniz de konuda böyle uzamasaydı yani kişisel tatmininizin tatmin değilde test olduğunu söyleyip bıraksaydınız
Yanlış üslup , doğru sözün katilidir
Son düzenleme: