Ustam bahsi geçen cihzdan bir tanıdıkta var kendisi baya mekan dolaşmış 2-3 tae odayı 3,70 den açmış ama boş çıkmış odalar. Tabi ben şahit olmadım ama açılır açılamaz değil. Şimdi asıl mesele şurada erzurum bayisine gidip yetkiliyee diyorumki bu cihazın mantığı gradyometre değil mi evet diyor eee gradyo metrenin doğru ölçüm yapması için dik bir şekilde ölçüm yapması gerekir sizinki filim çeker gibi her yöne farklı açılardan çeviriyorsunuz nasıl oluyor bu iş diyorum bu seer başlıyor gevelemeye. Bilmeyen insanları çok rahat kandırırlar ama ben teknik detayına girmeyen hiçbir firmanın cihazına yanaşmam. Ama adam arabanın tamponundaki sensörle 1 km den oda tespiti yapıyorum derse ona dur derim. Ancak cahili kandırırsın.o dediğinizi test etmedim bilmem. Fakat benim gördüğüm elinde tuttuğu dikdörtgenimsi, tutucu ve önünde 20 cmlik bir çubuğumsu yapısı olan bir cihaz idi. Yanında leptop vardı.
Benim ise elektrik ile beslenen bir çubuk ya da alan tarama deyin.
Noktanız varsa adamların aracını çağırıp tarattırın bakalım sizin ölçümler ile aynı çıkacak mı görelim.
Siz direkt önyargılı davranmışsınız. Teknoloji her geçen gün baş döndürücü hızla ilerliyor. 20 yıl sonra bu cihazlara ne kadar da ilkelmiş diyeceğiz belki ustam ?
07:25 - 07:40 dk ları izleyin.
11:00-12:00 dk arası dediğim olayı anlatıyor.