Evet jeo sonardı boyna askıyla takıyosan kare büyük kutu.Hocam jeosonar mı yanılttı sizi? yani jeosonarın yanıldığı yerde delta yanılmadı diyorsunuz.bunu sormamın nedeni daha önce bizde jeosonar kullandık.sizin yaşadığınıza benzer şeyler yaşadık.pur topraktaki minerali değerli gösterdi yanılttı bizi.jeosonara mineral dostu denmesinin sebebi bu yüzden galiba
sayin hititli elbette deneye biliriz test edebiliriz gelirim sivasa sorun yok ve hatta derinlikte ve ayrimda elindeki dedektor z1 den iyse canli canli gozunun onunde kirarim z1 rimi . ayni seyi sende idda ediyorsan hemen geleyim
ayrica demiri bosverin bronz ve gumusun ustunden bir gecin deltayla ne diyecek size DEMIR diyecektir simdi lorenz minelabmi tirladi elinizdeki deltami .herkese deltayi ove bilirsiniz ama bana degil herzaman soylemisimdir delta parasina gore guzel cihazdir
Her zaman söylerim ; operatörlük cok mühim.Ilk cihazim delta pulse 3 bu cihazla 1metreden daha derinlerdeki ufak metalleri bile yakaladim en son 19 adet bronz sikke buldum .su an da yeni cihazim delta pulse3 s 3 d gradyometre bence harika bir cihaz 3boyutlu sensorlu pc den net goruntu aliyurum tavsiye ederim
sayin hititli benimkisi sade tavsiye maden ariyan arkadaslara
benhur55 gercekten super yakalamisiniz net soyluyorum ne lorez algilar o mesafeden nede minelab hatta 120 cm den 3s le 800 tane bakir paranin uzerinden gecmisligim var tik bile dememisti sonradan minelab bulmustu .cihazlariniza sahip cikin bol sans
Cok farklı yerlerde denedik inan zırnık alamadık.Cihazıda ben kullanmadım cihaz sahibi işbilen abimiz kullanmıstı.valla hittitli neyi nerde aradiginiza bagli minelab la coplukte calisamazsiniz veya yogun metal atigi olan yerlerde birde yuzey sinyaline degil derin sinyallere bakilir ve sinyal sesi yumusak olmali sert ve krintili seslere bakilmaz ayrica degerli metalde dar bir alanda sinyal alinirken degersiz metalde genis bir alanda sinyal alirsiniz velhasili tecrube istiyor yoksa bizde ilk baslarda cok pim krigi kazmistik ))
Vlf ile dolaştım aslında ve severimde.valla hititli bence bir vlf al bak neler topluyor daha sonra insallah benim gibi minelab lorenz guzel bir arac sahibi olursun . bir yuzuk muhur hayatinda cok seyi degistiriyor