Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szihoprenic

Bilgili Üye
odin usta elestirisel olarak sormuyorum ben ne dusunuyorum usta soylermisin :)

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
ZİKRULLAH usta bize videolu dönüş yapıcaktınız çatışma esnasında kadar olan arayıp bulma kısmı kaydedilmiştir en azından onu paylaşın kimsenin kalbine bişey düşmesin

ZİKRULLAH

Engellendi
Ustalarım 90 bin tl lik drone gpr kamera araç gereçler orada kaldı durduk yere kameracıya borçlandık ateş açılana kadsr herşeyi kayıt ettik o esnada fırladık sipere pc yo zor kurtardım

szihoprenic

Bilgili Üye
Ha bu arada sunu da acikca soyliyeyim olayin agir makineli ile ve komplike birsey olmadigi kanisindayim burada hic kimse profosyonel asker degil o panikle bazi seyleri yanlis duymamiz normaldir araziyi sahiplenen 3-5 cakaldan baska birsey degildir. ZİKRULLAH usta
Senin yerinde olsam semayi vermesemde bi kisa tanitim videousu atarim ve herseye cevap olur

sef_er

Operatör
szihoprenic haklısınız, ama her meslegin çürükleri olur dr, muhendis, asker, polis degilmi

szihoprenic

Bilgili Üye
szihoprenic haklısınız, ama her meslegin çürükleri olur dr, muhendis, asker, polis degilmi
Ustam sizin soyleminizle ustamiz birilerinin takibinde ve uğraş hedefinde olsa tabiri caizse eli kolu uzun bu isi kosturan aga babalar bu sekilde is yapmaz ustam herkesinde kendince tecrube ettigi noktalar var

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
ZİKRULLAH usta size özeldende yazdım dönüş olmadı. Bu durumda bizde kafamıza göre bi şakül yaptırıp yolumuza baksak iyi olucak diye düşünüyorum.. Hayırlı forumlar cümleten

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH şu sarjaci fotolarin i göster herkese, goruntuden kimse korsanlik yapsmaz degilmi

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
ZİKRULLAH usta size özeldende yazdım dönüş olmadı. Bu durumda bizde kafamıza göre bi şakül yaptırıp yolumuza baksak iyi olucak diye düşünüyorum.. Hayırlı forumlar cümleten

sef_er

Operatör
odin bize bilmediğimiz birsey söyle, bak itham ettin biraktin gittin

ZİKRULLAH

Engellendi
Ustam şakül sensörlü düz değil daha önce belirtmiştim. Gönül_Eri ustam mesajları okuyamıyorum sabırla bekleyiniz.Bu arada odin ustamız bir halka vardır halka izin ile açılır bağ hakkadır hakikate meyil eder o istemez ise halka açılmaz sır perde arkasında dır perdeyi açan Allahtır.Ne türlü ilmin var bilmem varsa çöz bu cümleyi dinleyelim inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...