Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH ama cok uğrrasiyorlar en son soyleyen usta 7 senedir arastiriyorum diyor, kime nasip olacak peki, hepimizin dusuncesi ayni galiba ilahi kader, tabi ida zan

sef_er

Operatör
GERMO kardeş bize uzulme demiyon hani dikkatmi cekti de, halbuki bende yeni cihaz yapmıştımkahkaha

GERMO

Engellendi
@GERMO kardeş bize uzulme demiyon hani dikkatmi cekti de, halbuki bende yeni cihaz yapmıştımkahkaha
sef_er ustam seninde canın sağolsun, sen muhendisim dedin ama bbişey görmedik bu 1 aydır, yinede sende üzülme sende ve burdaki yüreği gönlü güzel olan tüm kardeşlerimin canı sağolsun.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH S.A. ya kardesim kendini bir sakliyon ama birde ayan beyan ortadasin, ne deyim ben sana bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH vallahi çözemedim yav, hayir illaki kiymetli kardesimizsin hic suphesiz, adi guzel kendi guzel Resullah s.a.v. yolundan giden, yalansiz dolansiz suphesiz, bizden olmayan coksey sende var, ama yol gostermiyorsun da, niye boyle yapiyorsun, bir yol gösterda kardesim olmazmi

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH vallahi çözemedim yav, hayir illaki kiymetli kardesimizsin hic suphesiz, adi guzel kendi guzel Resullah s.a.v. yolundan giden, yalansiz dolansiz suphesiz, bizden olmayan coksey sende var, ama yol gostermiyorsun da, niye boyle yapiyorsun, bir yol gösterda kardesim olmazmi
Ustam yoğunum biraz bazı mesaları görmeyebiliyorum.Sorun nedir ustam yardımcı olayım ?

ZİKRULLAH

Engellendi
@GERMO usta burayı kaçırma derim açılmamış ve işlem görmemiş içi yüklü tahminime göre.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelelim detaylara ,

Ekli dosyayı görüntüle 222775

Şunun altına bakın ustam kıpırdıyorsa devam kıpırdamıyorsa 2 3 balyoz tık yok sa uğraşmayın.İçi delinmiş üstü kapatılmış çok kasa gördüm benziyor.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 222776

Burası asıl ekmek yiyeceğin yer.Detayları fotoya yazdım.Uğraşmazsan senin için üzülürüm.

Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...