Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
Ya ufak yerler bul benide cagir vallahi gelirim, sen akilli adamsin

sef_er

Operatör
Hirsmi yaptin, farklisin veya yorgunsun bilemedim, kafanmi karışık ihvan kardeşim

Demirçalık

Aktif Üye
ZİKRULLAH,Kardeşim çok geçmiş olsun
Ateş eden silah seri atış yaptımı?
Eğer tek tek ateş açtıysa muhtemelen dürbünle av tüfeğidir biksi olmayabilir.
Eğer bu ateş resmi kanallardan gelseydi,gelip müdahale etmek uyarmak varken neden ateş açılsın
Kanaatim şahıs işi...

ZİKRULLAH

Engellendi
ZİKRULLAH,Kardeşim çok geçmiş olsun
Ateş eden silah seri atış yaptımı?
Eğer tek tek ateş açtıysa muhtemelen dürbünle av tüfeğidir biksi olmayabilir.
Eğer bu ateş resmi kanallardan gelseydi,gelip müdahale etmek uyarmak varken neden ateş açılsın
Kanaatim şahıs işi...
Otomatik ustam

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
ZİKRULLAH üstad büyük geçmiş olsun. Bu işlerin alaveresi dalaveresinin çok fazla döndüğü memleket manisa he. Kendilerince yerin tapusunu aldığını sanan haydut takımı belliki. Sizlere bişey olmaması ve Şakülün nokta atışı yapmış olması şu tatsız hadisenin içinde en iyi haber...

odin

Editör
Universite zamaninda marasli bir kiz arkadasim vardi. Gel zaman git zaman kiz ailesiyle bu durumu konusuyor tabi olumlu bir cevap almiyor. Hal boyle olunca herkes kendi yoluna gitsin dedi dogal olarak. Ertesi gun olumlu dusunceler icindeyken ogleden sonra tam tersi bir tutum sergiledi. Bunu ona soyledigimde sen nereden biliyorsun boyle dusundugumu dedi ve kisa suren konusmamiz son konusmamiz oldu.

bu hayatimin bana ait olan cok ozel anilarimdan bir tanesidir. Neden anlattigima gelince; insanlarin neler dusundugunu veya bir olayin seyirinin nasil olacagini bilebiliyorum. Ister tanri vergisi diyin ister baska islerle ugrasiyor diyin ister ermis diyin ne derseniz diyin.

Konuyu bir heves takip edip elektronik sema bekleyenlerden de birisi benim :)
BulursamKader25 ustamida bilerek buraya etiketliyorum.

GERMO

Engellendi
Görmedik @mayhem bey.Ağaçlık kayalık alan tarihi kalıntı lar vs karışık bir yer
ZİKRULLAH ustam demekki bunlar ordakinin ne olduğunu değerini büyüklüğünü bilen birileri, bunların inadına resmi yolla jandarma kontrolünde işlem yapilamazmi, madem öyle işte böyle misali, Nabza göre şerbet vermek lazım, bu aç tavuklara, yinede sevincim çok şükür kimseye birşey olmaması, ustam görüyoruz duyuyoruz medyada sağda solda, güzel kardeşim önümde gördüğüm hiçbir şeyden korkmam arka taraf kontrol dışı gelende ben geliyorum demez, unutma hiçbir alet cihaz, define gömü insan canından, bir damla kanindan önemli değil, RABBELALEMİN e binlerce hamdu senalar olsun, hamdolsun burdasin sağ salim.

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH ustam, arasıra sitedeki yazılarda tecrübelere becerilere yeteneklere bakıyorum, gördüğüm yazılarda Mal bulanındır ustam sürekli uyarı niyetinde yol gösteriyor bence, topa girmeyin, ofsayta düşmeyin diye, Mal bulanındır ustam şimdi yazdıkların daha iyi anlaşılıyor güzel kardeşim benim, erkeklik yigitlik kılıç kalkan donemindeydi, bu deccaliyet çağında attığınız adımı ölçerek tartarak atın, bana birşey olmaz demeyin, gözün görmediği alanları düşünün, RABBELALEMİN yüreği gönlü güzel imanlı aklı başında insanlarımızı korusun, yoldan çıkmış, kendini şeytana adamış olanları da tez zamanda doğru yola döndürsün akıl fikir versin inşallah.

Mehmet_mehmet

Engellendi
ZİKRULLAH ustam allah işlerinizi rast getirsin, bol bol fatiha oku, Nazardır boş ver, fazla takmayın kafaya,bir müddet sonra tekrar gidin, ne güzel malı bulmuşsun,avcı hersey olabilir... Büyük dostluklar kavgalarla başlar, sen gönlünü temiz tut allah sana yol gösterir,

sef_er

Operatör
Arkadaşin kafası karışık, birileri uyarmis, yaptigi sistem calisiyor bence, eger oyleyse Tehlikede demektir, niye anlamiyorsunuz, Allah korusun caniyla oynuyor, arkadasa gaz vermeyin, insan bazen akil tutulmasi yasar, bu ulkede 1 canin kiymeti var, bu arkasa ikinci uyarı bu, lutfen beyler

sef_er

Operatör
Rica ediyorum arkadasi cesaretlendirmeyin

GERMO

Engellendi
Benim bir cikarim yok, bak ben bu işlere cok merakliyim ama isimdeki lisansimi kaybedebilecegimden uzak durdum
@sef_er ustam ben seni yiğit korkusuz biliyordum, hemen tırstın korktun, hayırdır güzel kardeşim, hani biz abi kardesiz diyordun, hade hazırlığını yap @ZİKRULLAH ustama desteğe gidiyoruz,
:136::313::137:

Ey şanlı ordu,ey şanlı asker
Haydi gazanfer, umman-ı safter
Bir elde kalkan, bir elde hançer
Serhadde doğru ey şanlı asker.
Deryada olsa herşey muzaffer
Dillerde tekbir, Allahü ekber
Allahü ekber, Allahü ekber
Ordumuz olsun daim muzaffer.
Ey şanlı ordu,ey şanlı asker
Haydi gazanfer, umman-ı safter
Bir elde kalkan, bir elde hançer
Serhadde doğru ey şanlı asker.
Deryada olsa herşey muzaffer
Dillerde tekbir, Allahü ekber
Allahü ekber, Allahü ekber
Ordumuz olsun daim muzaffer.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...