soldierhero Yeni Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 28 Tepkime puanı 15 Puanları 2 6 Şub 2016 #1 Resimdekiler hakkında bilgisi olan varmı? ben tam olarak anlayamadım?hangi döneme ait ve hangi maden bilemedim? Son düzenleme: 6 Şub 2016
Resimdekiler hakkında bilgisi olan varmı? ben tam olarak anlayamadım?hangi döneme ait ve hangi maden bilemedim?
soldierhero Yeni Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 28 Tepkime puanı 15 Puanları 2 6 Şub 2016 #2 Roma dönemi olduğunu düşünüyorum fakat değerlimi değersizmi ufakda olsa bir yorum alabilirmiyim??
uFuK Member Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Puanları 3 Yaş 37 6 Şub 2016 #3 Roma amma velakin ressam iyi çizememis bilmem anlatabildim mi darphanede bir sıkıntı olmuş Son düzenleme: 6 Şub 2016
D deniz_efe Misafir 7 Şub 2016 #4 uFuK' Alıntı: Roma amma velakin ressam iyi çizememis bilmem anlatabildim mi darphanede bir sıkıntı olmuş Genişletmek için tıkla ... Kalıpçının çeki karşılıksız çıkmış olabilir mi ? soldierhero bunlar şimdiki dönemdir kardeşim, sahibine iade edin.
uFuK' Alıntı: Roma amma velakin ressam iyi çizememis bilmem anlatabildim mi darphanede bir sıkıntı olmuş Genişletmek için tıkla ... Kalıpçının çeki karşılıksız çıkmış olabilir mi ? soldierhero bunlar şimdiki dönemdir kardeşim, sahibine iade edin.
soldierhero Yeni Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 28 Tepkime puanı 15 Puanları 2 7 Şub 2016 #5 demekki iyi temizlenmiş sahte olduğunu düşünecek kadar arkadaşlar bunlar tamamen gerçek fotoğrafta biraz parlak çıkmış bana yaklaşık değeri ve nadirliği ile ilgili bilgi verebilirmisiniz
demekki iyi temizlenmiş sahte olduğunu düşünecek kadar arkadaşlar bunlar tamamen gerçek fotoğrafta biraz parlak çıkmış bana yaklaşık değeri ve nadirliği ile ilgili bilgi verebilirmisiniz