Dedektorburada Banner Mobile

resimli taş bulduk çalıştığım yerde ihbar ödülü var midir

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
turnalar kardeşim sen açık ve net olarak soracağını sor sana ne yapman gerekir bilgisini verelim.

turnalar

Yeni Üye
kazığı ben yapmıyorum şirket yapıyor çalıştığın şirket

turnalar

Yeni Üye
ben şimdi bunları şikayet etsem bir ödülü olurmu onu diyorum

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
şikayet edersen hiçbir şey elde edemeyeceğin gibi işinden de olma ihtimalin yüksektir. Çünkü ihbarcıların bütün bilgileri alınıyor ve ihbar sahte çıkarsa kolluk kuvvetlerini oyalama suçundan cezai işlem görürsün. Diyelimki ihbar ettiğin yerde suç unsurları bulundu bu sefer şirket aracı bulup senin bilgilerini elde ederse başın dertten kurtulmaz. Bu varsıyımların hepsini değerlendirip kararını ona göre vereceksin.

Adam78

Aktif Üye
Arkadaşım sen bu resimli taşın orda çıktığını bildigine göre muhtemelen senin de bu şirketten hisse beklentin oldu ve sana bisey vermediler anlaşılan sende bundan gelir elde etmek icin bu taşı bulduklarını ve devlete teslim etmediklerini devlete ihbar ederek gelir elde etmeye çalışıyorsun anladigim kadariyla...
Bunun yerine bu işteki ortaklardan hisse iste daha kazançlı çıkarsın.

Adam78

Aktif Üye
Tesadüfen tarihi eser bularak bir kazanç elde edecek kişilerin bir iç guzarin sadece bunu bilmesi ve bundan gelir elde edememesinden dolayı şahsi çıkarlarını düşünerek ihbar etmesi sonucunda nasıl yakaladıklarını da örnekte olduğu gibi görmüş ve anlamış olduk. Ne diyordu definecinin yazılı olmayan el kitabı, elindekini elinden gizle yoksa el, el olur elindekinden dolayı eline.

turnalar

Yeni Üye
ben bu şirkette sadece bir çalışan im o kadar

Adam78

Aktif Üye
ben bu şirkette sadece bir çalışan im o kadar
Iş arkadaşlarınızı size hisse vermedikleri ve bu işten gelir elde edebilmek için ihbar etmeyi düşünen bir calisansiniz fakat gelir elde etmek ihbar edeceğiniz is arkadaşlarınızın hayatlarının kararması mühim değil bunun karşılığını devletten alın yeterki...

turnalar

Yeni Üye
hiçte bile değil bu istem kimse bir kar almıyor gömüldü orda duruyor

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bak değerli kardeşim orada gömülü ise git çıkar ve teslim et yok başkası çıkardıysa ve gittiyse boş ver. Çıkaran muslumansa karışma ama ermeni yahudi felan ise affetme. Şimdi sen onu ihbar etsen bile taş orada yatıyorsa hiçbirşey kanıtlayamazsın. Çünkü alim satım yapmamışlar. Senin en büyük sorunun herşeyi parça parça anlatmak. Konuyu detaylı anlatsaydın şimdiye kadar istediğin cevabı alırdın.

Şimdi sen diyorsunki biz bir yapı yaparken tarihi eser niteliğinde resimli bir taş çıktı ama arsa sahibi alanın sit alanı sayılacağından ve devlet oradaki işi ve işçiyi atacağından dolayı oraya tekrar gömdük. Sen bunu devlete söylesen hicbir kazancın olmaz. Bunun yani sıra oradan ekmek kazan herkes ekmeğinden olur. Bunları düşünerek yol almanı tavsiye ederim.