Metalicvoice
Operatör
Bir kac sene once GSM oparatorumden ilgili personel aradi dedi tarifenizin suresi doluyor. sizi soyle avantajli bir tarifeye gecirelim ayni fiyata. dedim tamam. birde baktim tarife fiyati iki katini gecmis. siniroldum tabi ara ara yok olmaz tarifen degismez diyolar. kapatirim dedim ozaman sukadar fark odersin dediler. numarayi da tasiyamiyorum. kapatacam numara gidecek. oyle dusunuyorum neyapacam diye. sonra bir hafta kadar once isten ayrilmis olan ayni gsm oparatorunun musteri hizmetlerinden ayrilmis bir arkadas aklima geldi. aradim o da suan ayni musteri hizmetlerinde calisan arkadasini arayarak numarami verdi. o arkadas ozel numaradan beni aradi dedi sen simdi git hattini kapat. ben seni musteri hizmetlerinden arayacam. kayit alindigi icin beni tanidigini belli etme. ben hattini hakkini iade ederek tekrar acacam. aradi. dedim eski tarifemi ayni fiyatta isterim ve arada yansitilan farkin da geri iadeseni verirseniz hatti kapatmaktan vazgecerim. tamam haklariniz verildi dedi.At binenin, kılıç kuşananındır. Er kişi napıcağını bilir. Müze müdürünün uyduruk sözlerine kanıcak göz varmı bizde.....
velhasil kelam; icerden adam ayarladik da anca hakkimizi aldik yoksa kazigi yemistik vesselam...
anladiniz siz onu...