Valla etmedim yanlız daha geniş olan iki güzel kesimde toprağın altında kalmış ,biri öndeki o taş yigmanin altında kalmış
Merak etmediniz sanırımValla etmedim yanlız daha geniş olan iki güzel kesimde toprağın altında kalmış ,biri öndeki o taş yigmanin altında kalmış
Etmesine ettim de , işin içinden çıkamadım hangi dönem olabilir diye , hangi manyak ne anlatmaya çalışmış önce bunu bulmak istiyorum sayın ustam ,Merak etmediniz sanırım
İşin o tarafı zor lakin o şahıs aramızda değil artıkınEtmesine ettim de , işin içinden çıkamadım hangi dönem olabilir diye , hangi manyak ne anlatmaya çalışmış önce bunu bulmak istiyorum sayın ustam ,
Burda 20 metre önden tünelle bu oymalarin oraya bı odaya bağlanan yer tespitim var ama tabi teyit etmek lazım sayın ustamKayaligin onunden ileriye dogru kurşun tespiti yapin. Varsa Lahit vardir toprakta. Kayalikta birsey goremedim.
Buranın 250 metre dibinde mağara çevresinde de güzel kesimli sal taşları varİşin o tarafı zor lakin o şahıs aramızda değil artıkın
Birde yakınen inceleyin belki dönemi ile alakalı ip ucları yakarlarsınız?
Gördüğüm kadarıyla yok ,izinsiz kazıya karşıyız lütfen dikkat buradan bu uyarıyı da yapalımTraşlanmış kaya varmı?