Bu konu başlangıçtı.Cinler ve tılsım bölümünde havas,tılsım ilminde daha derinlere ineceğim inşallah.
Yok ustam ben bu konuda sizinle çok uzun konuşmak isterdim ama buradı müsait yer değil ustacımUstam öncelikle ruhanilerle cinleri aynı kefeye koymayalım.İkisi farklı yaratımlar farklı özelliklerle donatılmışlardır.
Cinler ruhani varlıklardan çok çok çok çok aşağılardadır.
Cinler yalancıdır,düzenbazdır.Ruhani varlıklarda bu tür huylar yoktur.
Bu çok uzun bir konu.Şu an detaylara giremiyorum.
Namazınızı kılmanız zikirlerinizi çekmeniz çok güzel.
Ama şunu anlamadım.Siz böyle bir uygulamada bulundunuzda mı istediğiniz olmadı? Yoksa namazlı zikirli olduğunuz için mi size gelip söyleyeceklerini düşünüyorsunuz?
Eğer ikinci söylediğimse bu işler öyle olmuyor.
Siz ibadetlerinizin mükafatını Allah kabul ederse zaten her şekilde alacaksınız.Fakat bu tür havas uygulamaları belirli ritüellerle gerekli enerjileri harekete geçirerek oluşur.
Elinizde 100 tane anahtar var,ve bir kapıda anahtar deliği.Ama o 100 anahtar içinde kapıya uyacak anahtar yoksa hangisini denerseniz deneyin açamayacaksınız.
üstadım konuya bence baya uzaksınız hüddam denilen şey bir varlık değildir. Dini kaynaklarda bu bir ilim ögreti gibi bişeyHüddam denilen görevli varlıklar.Gelen mesajlar farklı şekillerde olabilir.Bir anda telepatik yolla bilgi aktarımı gibi.Yani varlıkların karşınıza geçip size insan gibi yer tarifi yapacağını düşünmeyin.
Abi adim rahmani varlıklar gelir onlarda eğitici vede yardımcı varlıklar avaz ilimi diyorlar ben bilmiyorum dağa insanlar rahmani vede adimlerin nasıl bir varlık olduklarını bilmiyor sadece okuduğunu konuşuyor yada yazanı çoğu insan onları dünyevi beklenti için çağırmak için deniyor ama yanlış sadece sana yardım eder ama çıkar için değil bazıları görünce kafayı kırıyor bu varlıkları ustam basit sanılıyor bu işler.... Saygılar dilerim ustamüstadım konuya bence baya uzaksınız hüddam denilen şey bir varlık değildir. Dini kaynaklarda bu bir ilim ögreti gibi bişey
Bence konuya uzak olan sizsiniz.Hüddam arapça ve osmanlıca lügatta hizmet edenler hizmetçiler anlamındadır.Tekili hadimdir.Günümüzdeki hademe kelimesi bundan gelmektedir.üstadım konuya bence baya uzaksınız hüddam denilen şey bir varlık değildir. Dini kaynaklarda bu bir ilim ögreti gibi bişey
Ustam çok çok aklısın ben Allah'ın aciz kuluyum ben ılim bilmem Allah'ın izniyle bazı olaylara sahibim aa dünyevi iç bir isteğim olmadı bu yaşıma kadar insanlar çok şeyler yazdı çizdi aa bazen mezar mağsen mağara gördüm ama kendime geldiğümde o yer neresi çıkaramadım çokta takılmam bakıyorum bi sürü varlık konuşuluyor ama iç biri defin burada diyemez olsada benim gibi bazen unutursun ben yoğunluk tespit bilmem ustam sana dağa neler neler anlatmak isterdim ama zaman sayfa kısıtlı duymayla olmuyor size çok çok ak veriyorum bu konuda saygılar hocam..Arkadaslar Merhaba,
Yillar icinde ismine ne derseniz deyin, cinler ille bir sekilde irtibat kurmus, kendisine hoca diye hitap edilen onlarca insanla tanistim, bir vesile arazide karsilastim. Bazi yerlerde de beraber calistim.
Bunlardan 20 tanesinden ancak 1 tanesini namaz kiliyor gordum. Hoca denen adamlar namaz kilmiyor, birde havas ilminden dem vuruyorlar. Havas kim bunlar kim.?
Facebook gibi sitelerde havasla alakali sayfalar kurmuşlar. Oralarda, verilen sayida verilen zikirlerin yapilmasi gerektigini soyluyorlar.
Kicini yikamasini bilmeyen, abdest alip namaz kilmayan, helale harama dikkat etmeyen, islam ahllakindan uzak kimseleri bu zikirlere tesvik ediyorlar. Bu zikiirleri yapanlarda resmen carpiliyor ( 1 adet aspirin alirsan agrin gecebilir amma bir kutunun hepsini ayni anda icersen zehirlenirsin) sonra da cinlere teslim oluyor dunyasi da ahiretide gidiyor.
Islam dini, dinin icindeki zikirler maddiyat elde etmek icin degildir, define bulmak icin hic degildir. Her kim sadece define bulmak icin zikir cekiyorsa dunyanin en acinasi ve en ahmak kimselerindendir.
Bu islleri sulandiranlar, mudahil olanlar son donemlerde devletlerin istihbarat biirimleri olmasi da dikkate şayandır.
Cinler hazineyi, gomuyu bulamazlar. Ozellikle bilemezler demedim. Bu yetkiyi ve ozelligi Alllah cc onlara vermemisdir. Cin insani öldüremez amma insan usulunu biliyorsa cini öldürebilir. Ve cinlere bu hususiyet verilseydi, insan nufusunun 100 kati ve dahafazlasi sayidaki olan cinler yeryuzunde 1 tane insan birakmazlardi.
Hoca diye bilinen, gomu hazine ile ugrasan kiisilerle mulakatlarim oldu.
-Hocam araziye geldiginizde gomuyu goruyor musun? Irtibatta oldugunnuz arkadasiniz mi size yer gorteriyor? Yoksa bir enerji yogunlugu mu tespit ediyorsunuz?
Verdikleri cevap:
Gomuyu gormuyoruz.
Bazan arkadaslar ne oldugunu soyluyorlar.
Biz enerji yogunlugu olan yerleri tespit ediyoruz.
Namaz kiliyor gorduklerime şu teklifi yaptim, istesim ki bu usulu terketsinler:
Hocam, siz tespitinizi yapin amma kimseye birsey soylemeyin. Sonra ben cubukla bakayim. Sizin tespit ettiginiz yer ile benim tespitim ayni mi gorelim!
Tespitlerini yaptilar, tamam dediler. Sonr ben tespit yaptim, su istikamette altin sinyal, şu istikamette gumuş sinyali var dogru mu dedim. Dogru dediler. Sizin aldiginiz baska bir sinyal var mi dediginde yok dediler. Bende kendilerine evet bu istikametlerde sinyaller var amma bu sinyaller minneralden kaynakli. Buralarda ne altin var nede gumus dedim. Sadece 2 kisi haklisin bu iş bizim işimiz d egil diyerek buislerden el etek cektiler.
Ozetle, hoca ile cin ile havas ilmi dedikleri amma mahiyetini bilmedikleri ilimle hazine gomu işi olmaz. Sayet olaaydi, bu islerle ugrasan hoca dedikleribu adamlar bu memleketin en zengin adamlaari olurdu. Birakin zengin olmayi cogunlugunun cebinde sigara alacak parasi bile yoktu. Tuheyli gibi hazine arayanlara yapişmiş yaşayip gidiyorlar işte.
Ilk mesajda mesele anlatilirken RUHANI ifadesi geciyor. Bu kavram islami degil isevi bir kavramdir.
Havvas ilmi deyince aklimiza Mevlana hazretleri, Haci bayram Veli Hazretleri, Yunus Emre Ha,retlerigibi veli, kamil Allah cc dostlari gelmelidir. Havvasin icinde yer almak 3 gunluk zikirlezaten olmaz. Birde Havvas olan zatlar asla define ile uğraşmamişlardir.
Bu sular tehlikelidir.
Bizim yuzecegimiz sular degildiir.
@Ledun nikime itibar edip bu yazdiklarimi kaale alin, yoksa dunyaniz da ahiretiniz de heder olur.
Ustanın dusuncelerine tamamen katılıyor ve destekliyorum. Konuya çok güzel açıklık getirmiş tebrikler kardeşim.Arkadaslar Merhaba,
Yillar icinde ismine ne derseniz deyin, cinler ille bir sekilde irtibat kurmus, kendisine hoca diye hitap edilen onlarca insanla tanistim, bir vesile arazide karsilastim. Bazi yerlerde de beraber calistim.
Bunlardan 20 tanesinden ancak 1 tanesini namaz kiliyor gordum. Hoca denen adamlar namaz kilmiyor, birde havas ilminden dem vuruyorlar. Havas kim bunlar kim.?
Facebook gibi sitelerde havasla alakali sayfalar kurmuşlar. Oralarda, verilen sayida verilen zikirlerin yapilmasi gerektigini soyluyorlar.
Kicini yikamasini bilmeyen, abdest alip namaz kilmayan, helale harama dikkat etmeyen, islam ahllakindan uzak kimseleri bu zikirlere tesvik ediyorlar. Bu zikiirleri yapanlarda resmen carpiliyor ( 1 adet aspirin alirsan agrin gecebilir amma bir kutunun hepsini ayni anda icersen zehirlenirsin) sonra da cinlere teslim oluyor dunyasi da ahiretide gidiyor.
Islam dini, dinin icindeki zikirler maddiyat elde etmek icin degildir, define bulmak icin hic degildir. Her kim sadece define bulmak icin zikir cekiyorsa dunyanin en acinasi ve en ahmak kimselerindendir.
Bu islleri sulandiranlar, mudahil olanlar son donemlerde devletlerin istihbarat biirimleri olmasi da dikkate şayandır.
Cinler hazineyi, gomuyu bulamazlar. Ozellikle bilemezler demedim. Bu yetkiyi ve ozelligi Alllah cc onlara vermemisdir. Cin insani öldüremez amma insan usulunu biliyorsa cini öldürebilir. Ve cinlere bu hususiyet verilseydi, insan nufusunun 100 kati ve dahafazlasi sayidaki olan cinler yeryuzunde 1 tane insan birakmazlardi.
Hoca diye bilinen, gomu hazine ile ugrasan kiisilerle mulakatlarim oldu.
-Hocam araziye geldiginizde gomuyu goruyor musun? Irtibatta oldugunnuz arkadasiniz mi size yer gorteriyor? Yoksa bir enerji yogunlugu mu tespit ediyorsunuz?
Verdikleri cevap:
Gomuyu gormuyoruz.
Bazan arkadaslar ne oldugunu soyluyorlar.
Biz enerji yogunlugu olan yerleri tespit ediyoruz.
Namaz kiliyor gorduklerime şu teklifi yaptim, istesim ki bu usulu terketsinler:
Hocam, siz tespitinizi yapin amma kimseye birsey soylemeyin. Sonra ben cubukla bakayim. Sizin tespit ettiginiz yer ile benim tespitim ayni mi gorelim!
Tespitlerini yaptilar, tamam dediler. Sonr ben tespit yaptim, su istikamette altin sinyal, şu istikamette gumuş sinyali var dogru mu dedim. Dogru dediler. Sizin aldiginiz baska bir sinyal var mi dediginde yok dediler. Bende kendilerine evet bu istikametlerde sinyaller var amma bu sinyaller minneralden kaynakli. Buralarda ne altin var nede gumus dedim. Sadece 2 kisi haklisin bu iş bizim işimiz d egil diyerek buislerden el etek cektiler.
Ozetle, hoca ile cin ile havas ilmi dedikleri amma mahiyetini bilmedikleri ilimle hazine gomu işi olmaz. Sayet olaaydi, bu islerle ugrasan hoca dedikleribu adamlar bu memleketin en zengin adamlaari olurdu. Birakin zengin olmayi cogunlugunun cebinde sigara alacak parasi bile yoktu. Tuheyli gibi hazine arayanlara yapişmiş yaşayip gidiyorlar işte.
Ilk mesajda mesele anlatilirken RUHANI ifadesi geciyor. Bu kavram islami degil isevi bir kavramdir.
Havvas ilmi deyince aklimiza Mevlana hazretleri, Haci bayram Veli Hazretleri, Yunus Emre Ha,retlerigibi veli, kamil Allah cc dostlari gelmelidir. Havvasin icinde yer almak 3 gunluk zikirlezaten olmaz. Birde Havvas olan zatlar asla define ile uğraşmamişlardir.
Bu sular tehlikelidir.
Bizim yuzecegimiz sular degildiir.
@Ledun nikime itibar edip bu yazdiklarimi kaale alin, yoksa dunyaniz da ahiretiniz de heder olur.