slm ustam mesela hangi ruhani yi soruyon mesala bunlar kişlere göre değişir yani anlatana göre mesala bütün yaratılanlar ruhani dir mesala..Bahsi geçen ruhaniler kimdir.? Biraz bilgi verirmisiniz.
slm ustam mesela hangi ruhani yi soruyon mesala bunlar kişlere göre değişir yani anlatana göre mesala bütün yaratılanlar ruhani dir mesala..Bahsi geçen ruhaniler kimdir.? Biraz bilgi verirmisiniz.
hocam madde alemınde olmayan varlıklar onlar ıcın değersız maddeler ıcın ınsanlara neden yardım etsınler. bu arkadaslar kım kı bırılerı ıcın defıne yerı gosterelım dıye kendılerıne mısyon yuklemısler. bu hayır sever ruhanıler neden afrıkada aç susuz cocuklara yıyecek ve su temın edıceklerı yerler gostermıyorlar. naçizane fikrim insanlar maddi birşeyler peşinde ise dini bu platformdan uzak tutmalılar...konuyu çok uzatmak istemedim hollandalı kardesım bu alanda bılgılı olabılır kendısıne çok antitez üretmek istemedim çünkü konu dallanıp budaklanırdı. kimseyi incitme gibi bir çabam yok ama savundugum sey şudur; madde alemınde doğa yasaları işler bizler bunlara kafa yorarsak daha sağlıklı ve toplum nazarında daha işe yarar sonuçlar elde ederiz..slm ustam mesela hangi ruhani yi soruyon mesala bunlar kişlere göre değişir yani anlatana göre mesala bütün yaratılanlar ruhani dir mesala..
İşte demek istediğim budur ustam bazıları şu ılim bu ilim deyip duruyor evet ilim var olması gerek ama dünyevi istekler ilim dışına çıkar rahmani varlıklar dünyevi maddelere yardımda bulunamaz ALLAH'IN CC izni dışında iç bir şekilde yardımda bulunamaz en fazla insanı şerlere karşı korurlar istişare olayı farklıdır bu olayda ALLAH CC dışında vuku bulmaz buldururum diyen varsa ben burdayım.......[
hocam madde alemınde olmayan varlıklar onlar ıcın değersız maddeler ıcın ınsanlara neden yardım etsınler. bu arkadaslar kım kı bırılerı ıcın defıne yerı gosterelım dıye kendılerıne mısyon yuklemısler. bu hayır sever ruhanıler neden afrıkada aç susuz cocuklara yıyecek ve su temın edıceklerı yerler gostermıyorlar. naçizane fikrim insanlar maddi birşeyler peşinde ise dini bu platformdan uzak tutmalılar...konuyu çok uzatmak istemedim hollandalı kardesım bu alanda bılgılı olabılır kendısıne çok antitez üretmek istemedim çünkü konu dallanıp budaklanırdı. kimseyi incitme gibi bir çabam yok ama savundugum sey şudur; madde alemınde doğa yasaları işler bizler bunlara kafa yorarsak daha sağlıklı ve toplum nazarında daha işe yarar sonuçlar elde ederiz..
Ustam anlantamaya çalışıyorum çarpılan arkeolok gördüm o sıkıntı değil ustam olmaz olacak şey bilgi teknoloji varsa tılsımlı yeri olan ben açacam ben alacam ne varsa ordan.Saçma sapan üfürük bir hikaye .
Bu işler İlimle , bilimle ve teknoloji ile olur .
Yıl olmuş 2023 konuşulan muhabbete bakın.
Nedense ben hiç bir arkeoloğun çarpıldıgını , yada anlatıldıgı gibi dua okuyarak bir medeniyeti ortaya çıkardığına şahit olmadım .Olan varsa yazsın .
Bu işlerin müslümanlıkla, dinle hiç bir alakası yoktur .Yapan varsa sahtekardır inanmayın itibar etmeyin.
Saçma sapan üfürük bir hikaye .
Bu işler İlimle , bilimle ve teknoloji ile olur .
Yıl olmuş 2023 konuşulan muhabbete bakın.
Nedense ben hiç bir arkeoloğun çarpıldıgını , yada anlatıldıgı gibi dua okuyarak bir medeniyeti ortaya çıkardığına şahit olmadım .Olan varsa yazsın .
Bu işlerin müslümanlıkla, dinle hiç bir alakası yoktur .Yapan varsa sahtekardır inanmayın itibar etmeyin.
[/QUOTE