SatukBuğra
Member
Bi insan en çok neyden korkar ise o her zaman onunladır ! Yığma tepe çok dikkatimi çekti timülüs gibi geldi
Ustam 2 yıl öncesine kadar sinir karakolu vardi şu deposu oraya ait direkte türkcell in direğiParmağını koydugun fotodaki yeri geriden her bir tarafını görmek lazım,birde vericiyi dikmişler zaten tepeye ve yol çalışmasıyla su deposuda yapılmış yani anlaycağın artık geride bişeyler kaldıysa şansına
Ekli dosyayı görüntüle 173128
Ustam o resmî alıntı yapabilirmisin ben göremedimEnson yüklediğin resimlerindeki Alttan 3 resmin hemen sağına bak 1 metrede Yerde taşları gorcen orası güzeldir.
Beklerim ustamgecmis konularda buna benzer bir yer daha vardi saniyorum yurtdisindan papaz gelmisti yanlisim yoksa. cok saglam korumasi vardi. yer yine dogudaydi. buralarda abdestsiz gezme. ayrica ufak tefek alabilecegin seyler icin ustalar sana yardim ederki saglam bir ekibin yoksa hiç bulasmani tavsiye etmem. Kolay gelsin.
Şirvan usta ben senin adanali oldugunu yeni farkettim. bu sene adanaya yolum dusmustu ugrardim belki yanina cubuk konusunda tuh. Kismet olursa baska zamana artik.