sahada cubugu birde boyle deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Hazneli çubuk; güzel hayal kurdurur.
Civalı çubuk çok havalıdır, icraatı yoktur. Ve tehlikelidir.
Bentonit vb. işe yarar amma kesin sonuç değildir.
Çubukçunun özel bir sistemi yoksa Altını bulamaz, gerek yok altın haricindekileri bulunuz, yeterlidir.
Mineraller hala baş belasıdır.
Dörtlü çubuklar; işin sonucunda Hüsrandır. Herkes depoya atar birgün.
İnternette satışı yapılan çubukların tümü, ancak elinizdeki bakır çubuğun yaptığı kadarını yapar.
Artı bir özelliği ASLA yoktur. Çakalların para kazanma tuzağıdır.
Dedektör firmalarının sattıkları çubukları da aynı katagoride değerlendiriniz. Minerali geçemez.
Çubuk herkesde çalışır amma herkes tespitte başarılı olamayabilir.
Çok çalışmak ve devamlı antıraman yapmak gerekir.
Çubuğa soru sormak, kişiyi mutsuz eder. Terk etmek gerekir...
Her sakallı dedemiz olmadığı gibi; elinde çubuk, dolaşan her kişide çubukçu değildir.
Çubukla yer bakıp para alanların tamamı üç kağıtçıdır...

şimdilik yeter...:230:

densi

Bilgili Üye
Ya elindeki çubuklar altını değilde mineral ve gazı iki dakikada tespit ediyorsa ve ragıp hocamın söyledigini yüz de yüz doğru kabul edersek yani altının kendini gizlediğini en yakınındaki maddeye saldırdığıni varsayarsak
O zaman mineral tespitini yaptığımız yere altının en çok hemhal olduğu maddeyi frekans yayması için tam merkeze koyarsak bu madde altını harekete geçirecektir o vakit çubuğu tuttuğumuz an çubuklar altına yönelecektir yani hedef 12 BİNGO

ragıp

Uzman
Ya elindeki çubuklar altını değilde mineral ve gazı iki dakikada tespit ediyorsa ve @ragıp hocamın söyledigini yüz de yüz doğru kabul edersek yani altının kendini gizlediğini en yakınındaki maddeye saldırdığıni varsayarsak
O zaman mineral tespitini yaptığımız yere altının en çok hemhal olduğu maddeyi frekans yayması için tam merkeze koyarsak bu madde altını harekete geçirecektir o vakit çubuğu tuttuğumuz an çubuklar altına yönelecektir yani hedef 12 BİNGO
ustam, arzidesin; çubuk tuttun, yön verdi, takip ettin, örneğin 10 metre ileride değerli (ALTIN) işareti verdi. mineral testi yaptın. EVET MİNERAL.
elinde sadece çubuk var ise; altına ulaşamazsın
NEDEN;
minerale, değerli tepkisi aldın. bir yerlerde altın var ve o arazide en çok frekans atan o mineral olduğu için sen o minerali buldun.
o mineral bir frekans atıyor. nerede olduğu belli olmayan altın ise, bu mineralin attığı frekansı iterek, taa, o mineralin atomuna kadar giriyor, dolayısı ile mineralin içinde atom çarpışması oluşuyor. bu atom çarpışmasını çubuk yakalıyor. atom çarpışmasının sebebi altının elektronları olduğundan dolayısa, sen o minerali altın olarak görüyorsun. Altının içinde ve yakın çevresinde hala atom çarpışması yok. dolayısı ile altına ulaşamıyorsun.
Dedektör ile çubuk çalışma prensibi aynı değil.

konu, açılmış iken size tecrubeden bahsedeyim, sizde bunu deneyin.
araziye çıktığınızda bulduğunuz her türlü tuğla, kremit, desti, vazo parçası ile karşılaştığınızda alıp gelin. 8 - 10 tane olsun. eve geldiğinde. evin bahçesinde rast gele bunları 3, 5 metre ara ile bırak.
sonra çubuk tut. hangi tuğla parçasına gidecek.
o tuğlayı al cebine koy,
tekrar çubuk tut, hangisine gitmiş ise onuda cebine koy ve
tekrar çubuk tut
şu test çok kolay. ve bunu yaptığında beni çok daha iyi anlayacağını uumuyorum.

rast gelsin, selametle

densi

Bilgili Üye
ustam, arzidesin; çubuk tuttun, yön verdi, takip ettin, örneğin 10 metre ileride değerli (ALTIN) işareti verdi. mineral testi yaptın. EVET MİNERAL.
elinde sadece çubuk var ise; altına ulaşamazsın
NEDEN;
minerale, değerli tepkisi aldın. bir yerlerde altın var ve o arazide en çok frekans atan o mineral olduğu için sen o minerali buldun.
o mineral bir frekans atıyor. nerede olduğu belli olmayan altın ise, bu mineralin attığı frekansı iterek, taa, o mineralin atomuna kadar giriyor, dolayısı ile mineralin içinde atom çarpışması oluşuyor. bu atom çarpışmasını çubuk yakalıyor. atom çarpışmasının sebebi altının elektronları olduğundan dolayısa, sen o minerali altın olarak görüyorsun. Altının içinde ve yakın çevresinde hala atom çarpışması yok. dolayısı ile altına ulaşamıyorsun.
Dedektör ile çubuk çalışma prensibi aynı değil.

konu, açılmış iken size tecrubeden bahsedeyim, sizde bunu deneyin.
araziye çıktığınızda bulduğunuz her türlü tuğla, kremit, desti, vazo parçası ile karşılaştığınızda alıp gelin. 8 - 10 tane olsun. eve geldiğinde. evin bahçesinde rast gele bunları 3, 5 metre ara ile bırak.
sonra çubuk tut. hangi tuğla parçasına gidecek.
o tuğlayı al cebine koy,
tekrar çubuk tut, hangisine gitmiş ise onuda cebine koy ve
tekrar çubuk tut
şu test çok kolay. ve bunu yaptığında beni çok daha iyi anlayacağını uumuyorum.

rast gelsin, selametle
ragıp
hocam Allah senden razı olsun
çubukla sarıkızın bulunmayacağı prensibini benim beynime çivi gibi çaktığın için teşekkür ederim. senin tavsiyene uyarak antreman sahama daha doğrusu bahçeme bir hafta önce altın, gümüş, bronz, kemik, mermer ve mineral ve gaz gömdüm. çıkarken de çubukla kontrol ettim bütün sinyalleri aldım. bir hafta sonra çubukla tekrar bakınca gümüşün bronzun kemiğin mermerin mineralinde gazında sinyallerini tek tek aldım ama altının sinyali kaybolmuştu. evet haklıydın hocam saatlerce uğraşmama rağmen altın kendini gizledi hiçbir şekilde gömülü olduğu yerden kendini açık etmedi.

densi

Bilgili Üye
kardeşim daha önceden birçok bilgi paylaşımında bulundum
bunlar ALTIN madeni başlı başına çubukla bulunamaz dedim
ve nedenini açıkça söyledim ( üç dalga olayı ) piyasadaki
hiçbir alan tarama altını bulamaz dedim nedeni yine üç dal
ğa
çünkü ülkemizde dahil avrupa da yeraltı madenleri ve
minerallerinin manyetik dal
ğa dağılımı besledikleri elektron
değerleri gibi gerçek doğal manyetik dakğa
üzerine araştırma yapan görmedim, doğal manyetiği
elektronik cihazlar ile üretilen radyo dalğası ile vurmaya
çalışıyoruz benim açımdan o kadar üzücüki çünkü bu şekilde
gidildiği takdirde 30 yıl sonra halan millet birbirine pirinç çubukmu iyi
yoksa bakırmı veya gümüş ,kaynak çubuğumu demeye devam edecek
En basiti herhangi bir model elektronik alan taramayı alır araziye çıkarız
cihazı açınca bu radyo dal
ğası amaya başlar bu dalğa gider sizden
3-5-veya 10 metre ileride elektron besleme özeliği olam bir kayaça çarpar
radyo dalğasının beraberinde taşıdığı ( + ) ve ( - ) elektronlar
bu kayaçın özdalğasında ( çekirdeğinde ) beslediği kendi öz elektronları ile
çarpışmaya başlar BURADA çubuğun çalşma prensibi devreye girer
elektron hareketliliğine ( çarpışmasına ) tepkime vermesi yönelmesi
ve gider o hareketliliğe yönelir.sonra çubuk minerale gitti deriz bu ve bunun gibi
bilinmesi gereken 10 larca ansliklopedik bilgiler .kesinlikle ve kesinlikle üç dalğa yüklü olmayan
hiç bir cihaz altının yanına bile yaklaşamaz.saygılar kardeşim’

bu paylaşım kadirkadir isimli; bu siteden banlanmis bir ustaya ait ben isimlere önem vermem benim için önemli olan fikirlerdir. bu üç dalga olayını o zaman anlamamıştım şimdi daha iyi anlıyorum
bahçeye daha yeni gömdüğüm altının üç atımına bakıyorum üç dalgada minerale vuruyor daha yakınındaki bronza gitmiyor daha uzağındaki minerale gidiyor ve yarım daire şeklinde kuzeybatı, batı, ve güneybatı yönündeki minerallere vuruyor ve dördüncü beşinci nokta yok üç nokta
şimdi altının yakınlarına paslı objeler gömeceğim bakalım altının üç dalga atımı nasıl olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:

ragıp

Uzman
@>densi
bu paylaşım kadirkadir isimli; bu siteden kovulmuş bir ustaya ait ben isimlere önem vermem benim için önemli olan fikirlerdir. bu üç dalga olayını o zaman anlamamıştım şimdi daha iyi anlıyorum
bahçeye daha yeni gömdüğüm altının üç atımına bakıyorum üç dalgada minerale vuruyor daha yakınındaki bronza gitmiyor daha uzağındaki minerale gidiyor ve yarım daire şeklinde kuzeybatı, batı, ve güneybatı yönündeki minerallere vuruyor ve dördüncü beşinci nokta yok üç nokta
şimdi altının yakınlarına paslı objeler gömeceğim bakalım altının üç dalga atımı nasıl olacak

Ustam, Kadir ustamız, elbette değerli bir dostumuzdur.
bahçende yapmış olduğunuz testi, keşke her ustamız da denese.
çubuk ile ALTIN hariç her şeyin bulunacağını tecrube etseler

ustam, altın, toprak altında kaldığında, derinlik, mesafe hiç ama hiç önemli değil
altın; o an en çok frekans atan ne ise, ona saldıracaktır.
en çok elektron frekans atanın, atomuna kadar girecek
ve sizin onu altın olarak görmenizi sağlayacaktır.

şuan bahçenizde gömülü nesnelerin hangisinin ne frekans attığını bilemem ama
en çok frekans atana saldıracağı katidir.

minicik bir anı. geçenlerde bulduğum pişmiş bir tuğla parçası, dakikada 108 frekans atıyor
diğerlerinden gözle görünen tek farkı, içi siyah sıvalıydı

ustam, sen bu işi sevdin. birde az daha büyük çukur aç.
altını yere koy. üzerinede bir kova kapat. yani içinde altın olan bir boşluk oluştur ve
bir gün sonraki tecrubeni yine arkadaşlarla paylaşmanı istesem.

benim sakalım yok, dinlemiyorlar :zuhaha:

selametle

bu arada teşekkür ederim.
bu tür tecrube paylaşımları çok değerlidir

densi

Bilgili Üye
anladım ragıp hocam boşluk içinde altın`; bunu tecrübe eder burada paylaşırım saygılarımla...

Kertenkeletimsa

Yeni Üye
çok yakın arkadaşım çubukla altın buldu, hemde baya değerli bir altın çubukla altın bulunur İşaretin tam altında bulmuş yüzeye çok yakın, Kaya içinde ama çubuk içeriğini işaretin ne olduğunu söylemiyor

Siva

Bilgili Üye
Bu oneri ve telkinlere kulak verip yeni argelerde basarili olmamiz dileklerim ile buyrun.kim once yapip denerse ve pozitif netice alirsa bildirsin lutfen
ÇUBUK , İÇERİSİNDEKİ MALZEMELER ve bunlarla yapımılması hususu aşağıdaki gibidir.
GEREKLİ Malzemeler;
- 4 adet 25 cm bakır boru
-15 cm uzunluğunda pirinçten (sarı) yapılmış tüp bakır boru içerisine rahat girecek kalınlıkta ve bir tarafı kapalı, diğer tarafı alyan vidalı
-Civa (TEMİZ OLACAK)
-Altın 1 er gr.lık 2 adet
-Gümüş 1er gr.lık 2 adet (bu ölçü anlaşılsın diye gramla verilmiştir.)
-1 adet şırınga

Dikkat edilecek şey:malzem eleri sadece iki çubuğa konulacak diğer iki çubuk boş olacak

Dolu çubuklar + işaretlenecek ve dolu çubuklar sağ el ile boş çubuklar sol elde olacak.

4 ADET 25 Cm.boyundaki bakır boruların uç kısımları 2cm.ölçüsünde mengenede sıkıştırılarak ezilecek

bu kısımlar ( V ) şekline testere veya teneke makası ile getirilecek

bu işlemden sonra kesilen kısımlar eğe ile tesfiye edilmesinde fayda vardır..

Şırınga ile 4 çizgi ölçüsünde civa çekilecek

,her bir pirinç tüpün içerisine 2.şer çizgi olmak üzere enjekte edilecek,

içerisine 1 gr.altın ve 1 gr.gümüş eklenecek alyan anahtar ile vida ile sıkıca kapanacak,

sonra ağızları (V) şeklinde ki bakır borulardan 2 si alınacak birisinin içerisine hazırlanan prinç tüp konulacak

bu iki boru (V) YE YATAY olmak kaydıyla 2 cm. bu defa tüpün konulduğu taraftan diğeride boş olarak ezilecek

Kalan diğer iki boru nun birinin içerisine tüp konulacak

diğeri boş bırakılarak ayni şekilde 2cm bu defa (V) DİKEY OLARAK mengenede ezilecek.

ÇUBUKLARINIZ HAZIR.

KULLANIMINA GELİNCE ; iki kişi (biri yataydiğeri de dikey) olanları alarak karşılıklı duracaklar dolu olan çubukla sağ ellerde olmak üzere ( V ) şeklindeki yerlerine takılacak işaret ve baş parmak arasında ezilmiş olan uçtan düşmiyecek kadar serbest tutulacak,arama esnasında baş parmak ile çubuk arasına birebir aranacak malzeme örneği konulacak Bu güne kadar bu tür araçlarla yapılan aramalarda GENELDE İSTİKAMET BELİRLENMESİ amacında büyük faydalar sağlandığı kullananlarca ifade edilmiş ve arazide tatbikinde gözlemlenmiştir. ANCAK hedef olarak yerdeki nesnelerin bulunmasında öncelikle MİNERAL le karşılaşılmaktadır.
uzun çalışmalar sonucu mineral çekiminin meleke haline gelmesine müteakip diğer malzemeleri bulma şansınız daha fazla olacaktır.

Çubukları iki kişi kullanacak.karşılıklı tutulacak.ve elde tutulan çubuklar hafif şekilde ileriye itilecek çok hafif
çubuklar hedefi kendisi bulacak .kullanınca sizde fark edeceksiniz.

ÇUBUK HAREKETLERİ;
ÇUBUKLAR SAĞA YÖNELDİĞİNDE,İSTİKAMET SAĞ TARAF
ÇUBUKLAR SOLA YÖNELDİĞİNDE ,İSTİKAMET SOL TARAF
ÇUBUKLAR BAKLAVA ŞEKLİNİ OLUŞTURDUĞUNDA,HEDEF HEMEN ALTINDA
ÇUBUKLAR SAĞ SAĞA SOLDA SOLA AÇILDIĞINDA ,HEMEN ALTINDA BOŞLUK VAR demektir.
ÇUBUKLA DERİNLİK ÖLÇÜMLERİ;
Arama esnasında ÇUBUKLARIN BAKLAVA DİLİMİ OLUŞTURDUĞU VEYA AÇILIM YAPTIĞI MERKEZ İŞARETLENİR ÇUBUKLARIN KONUMU BOZULMADAN YÜRÜMEYE DEVAM EDİLİR BİRAZ SONRA ÇUBUKLAR BAŞLANGIÇ KONUMUNA GELECEKTİR. Burası ile baklava dilimi oluşturduğu işaretli yer arası ölçülür .BİREBİR DERİNLİK BULUNUR
Ustam saga acilan ve sola acilan cubuk hedef arkada demektir dogrusu bole degilmi

Meltun

Bilgili Üye
Ustam saga acilan ve sola acilan cubuk hedef arkada demektir dogrusu bole degilmi
ikili çubuklarda sağa ve sola açılım boşluk ancak sağa açılan sağ arkayı,sola açılan da sol arkayı gösterirse o zaman hedef arkadadır.Dörtlü çubuk siteminde çubukların sağa ve sola açılmaları boşluk ifadesidir.

Siva

Bilgili Üye
ikili çubuklarda sağa ve sola açılım boşluk ancak sağa açılan sağ arkayı,sola açılan da sol arkayı gösterirse o zaman hedef arkadadır.Dörtlü çubuk siteminde çubukların sağa ve sola açılmaları boşluk ifadesidir.
Bence 4 lu cubuk lar hedef arkada oldugu zaman kesinlikle biri saga biri sola acilir yani yonun degistir diyor yonunuz degistirin bakin ikiside o yone dogru git der her 5 .10 adimda tekrar tutun sizi hedefi goturur calisma mantigi budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...