Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm hayırlı sohbetler :) Allah ağzımızın tadını bozmasın. Sef_er ustam çok tezcanlısın maşallah kıpır kıpırsın. Yavaş yavaş sindire sindire öğrenmeye çalış ustam :) tahminim sen benimde büyüğümsün akıl vermek gibi olmasın baş tacısın. GERMO ustam naptın görüşebildinmi ? ZİKRULLAH ustam ocak 6 öğlen işim bitiyor inş programınızla denk düşeriz 6-7-8-9 Hepsi olur inş. Sizlerle yakinen tanışma fırsatımız olur :)

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
GERMO ustam pazartesiye bırak istersen rahat rahat konuşursun. Önden ben ararım peşime sen ararsın. İsmin ne abi ?

sef_er

Operatör
Gönül_Eri sen dikkat et, ZİKRULLAH bizim hazinemiz diye yazmistim, sindire sindire isini es gectik, bu kardesimiz sayesinde ust duzey egitim alacaz, ister sindir ister sindirme sen

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Gönül_Eri sen dikkat et, ZİKRULLAH bizim hazinemiz diye yazmistim, sindire sindire isini es gectik, bu kardesimiz sayesinde ust duzey egitim alacaz, ister sindir ister sindirme sen
İnşaallah ustam. Bundan şeref duyarız :) İlim müminin yitik malıdır onu nerde bulursa alsın diyen bi Peygamberin ümmetiyiz. Elbette almamız gereken ilmi aliriz ustamızdan Allahın izni ile

sef_er

Operatör
Yanında gül ağacı getir kuru eli boş göndermeyelim seni.
ZİKRULLAH kuru gul ağacımi istedin??? Benzetmemi yaptın kardeşim

Zikir meclisi insaallah kardeşim

Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
@mayhem böyle güzel aile temalı bir forum kurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum.Doğru ve güzel insanlar ile tanıştım her açtığım konuda bunu dile getiriyorum var olun her zaman.Maddi destek gerekirse iban atmanız yeterli gönlümden geçti ,

Esenlikler dilerim saygıdeğer @mayhem
Siteyi kuranlar ve her bir üyenin katkısı olmaktadır Foruma burayı güzel yapan içindekilerdir . Her bir yetkili ve üye daha ileriye götürücektir Sitemizde çok değerli ustalarımız ve dostlarımız vardır . Biz yokkende vardılar şimdide varlar sahip çıkan bu ortama foruma gönül veren değerli olan sizlersiniz yönetim site içerisindeki üyelerden oluşmaktadır açıkcası biz bizeyiz düzene ve kurallara uyulduğu sürece yönetim müdahale etmez . Artı burada para iban geçmiyor kartda :200: Fikir ve düşüncelerimi yazsam yol olur bu yolda yürü yürü bitmez . Kısadan gidersek fakir ve şu yüzyılda açlıktan ölen insanları sevindirmek daha faydalı olur bu gün obeziteden ölenlerin sayısı açlıktan ölenleri geçmiştir Az veren candan çok veren maldan verir . Belki ucundan bizde bir sevap kazanırız diye yazdık Yoksa kimseye akıl vermek hatdimize değil . Sen bidaha iban iste :137:

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH ustam, @mayhem ustam diyor ki,

Gönüller yüreklerle içte birleşmiş,
Hava bile geçmez olmuş aradan,
Kabul olmaz Yakarış duamı kalmış
Sen haber ver, kabul etmiş yaratan,
Şeytanın şerri, ne para gücü kalmış,
Gardaşliktan öte, farzdır bize haktan
La ilahe illallah Muhammed resuldan,
Rahimu Rahman, malikülmülk ALLAH'tan
Mayhem iyide, uzak dur elindeki Bomba dan

Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
Biz sofrayı buraya kuralım iyisimi :322: Ben sizin konulara bakınca takılı kalıyorum kim kimle görüşüyor gül dalı şifreli şifreli yazışıyorsunuz :200:

GERMO

Engellendi
@mayhem Ustam, hep @sef_er kardaşım ın heyecan nehrine kapılıyoruz, bazende strateji, ne edek Gardaş, elinde ya sopa ya makas yada bomba var, korhiyıh abey korhiyıh
:174:kahkaha:136:
Biz sofrayı buraya kuralım iyisimi :322: Ben sizin konulara bakınca takılı kalıyorum kim kimle görüşüyor gül dalı şifreli şifreli yazışıyorsunuz :200:

Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
Arada sohbet edelim diyorum hep yanlıs anlasılıyorum :200: Baska konu buliyim anlasıldı .