Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

szihoprenic

Bilgili Üye
szihoprenic kardeşim inşallah belki birgün olur, çünkü yazmayı sevmiiiiiiiiiiiim, dildeki yürekteki belki unutulurda, kalem sivri, mürekkebi yürekten akan olunca, yazı silinmeyince acısı geçmez kardeşim,
Ustam sev bence insan fani belki yazarsaniz torunlariniza kalacak en büyük miras olur

GERMO

Engellendi
Ustam sev bence insan fani belki yazarsaniz torunlariniza kalacak en büyük miras olur
@szihoprenic kardeşim, memleket için kurduğum bir site var, ordaki şiirler değil torunlara, bütün ecdada yeter, o şiirleri klip bile yapmışım, yeterki Unutulmasın.

Güzel kardeşim, bir zamanlar İki defter şiir vardı, gerçek sevgiliyi unutup, yalan bir aşk meşk uğruna nerdeyse az kalsın dünyamı yakıyordum, yerine defterleri yaktim, yazmayı bıraktım işte.

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
Kardeşlerim hepinize iyi geceler diliyorum, Allah cc hepinizden razı olsun inşallah.

sef_er

Operatör
GERMO ustam sen bu akssm yatmadin ha, nasil oldu, biz altinida parayida gördük ustam, hevesimiz var ama muhabbeti daha cok severim, gonuldaslik ayri birsey, burda bir ilginçlik var, birseyler ilahi kader gidiyor, ben hazırlamiyorum, ben yazmıyorum sanki, sonu guzel olacak diye hissediyorum, zaman yardimlasma zamani, kardeslik zamani, benim icim disim bir, senin gibi, ZİKRULLAH a çok yazdım cevap vermedi, bilmiyorum nasil oldu kabul etti sonunda, ben kardesimizi cok merak ediyorum, senide öyle, yakın zamanda buluşmak nasip olur inşaallah, bununda hizmete sebep olacagini tahmin ediyordum, bezdim milletin yalanindan, havasından, mala düşkünlüğünden, Resulullah sav yakisir isler hayirlar hizmetler yapalım, parasiz bunlar olmuyor, Allah versin bizde dagitalim, sen o zaman beni gör guzel kardesim, acaba uyurmuyum

ZİKRULLAH

Engellendi
Siteyi kuranlar ve her bir üyenin katkısı olmaktadır Foruma burayı güzel yapan içindekilerdir . Her bir yetkili ve üye daha ileriye götürücektir Sitemizde çok değerli ustalarımız ve dostlarımız vardır . Biz yokkende vardılar şimdide varlar sahip çıkan bu ortama foruma gönül veren değerli olan sizlersiniz yönetim site içerisindeki üyelerden oluşmaktadır açıkcası biz bizeyiz düzene ve kurallara uyulduğu sürece yönetim müdahale etmez . Artı burada para iban geçmiyor kartda :200: Fikir ve düşüncelerimi yazsam yol olur bu yolda yürü yürü bitmez . Kısadan gidersek fakir ve şu yüzyılda açlıktan ölen insanları sevindirmek daha faydalı olur bu gün obeziteden ölenlerin sayısı açlıktan ölenleri geçmiştir Az veren candan çok veren maldan verir . Belki ucundan bizde bir sevap kazanırız diye yazdık Yoksa kimseye akıl vermek hatdimize değil . Sen bidaha iban iste :137:
Ben sizi sitenin sahibi sanıyordum o yüzden bu şekilde yazdım iyi niyet ile binlerce kişiye gerekeni yapıyorum

ZİKRULLAH

Engellendi
Selamun aleyküm hayırlı sohbetler :) Allah ağzımızın tadını bozmasın. Sef_er ustam çok tezcanlısın maşallah kıpır kıpırsın. Yavaş yavaş sindire sindire öğrenmeye çalış ustam :) tahminim sen benimde büyüğümsün akıl vermek gibi olmasın baş tacısın. GERMO ustam naptın görüşebildinmi ? ZİKRULLAH ustam ocak 6 öğlen işim bitiyor inş programınızla denk düşeriz 6-7-8-9 Hepsi olur inş. Sizlerle yakinen tanışma fırsatımız olur :)
Tabi beklerim insallah 5 gün kadar orada olacağız