Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
bir başka önemli bilgiyide sizlere vereyim.şaküle altın ayarına baktınız.size yön verdi.gitmeyin ve şunu yapın.bu bi testtir.çok önemli bi testtir.ileri atım apıyor diyelim.hemen olduğunuz yerde duruuz. altında olacaz.elimize sağ elde şakül,sol ele altın lira alın.çok dkkat edin.altın elde yokken atım yapan şakül duracaktır.sabit kalır.altın elde devam ederseniz.tam malın üstüne gelince şakül saat yönünde dönmeye b.aşlar.altında kaç defa dönecekti. 42 defa.eğer o yerde altın yoksa mineral varsa böylece atım yapmaz.mineral olduğunu anlamış oluruz.

Burdaki onemli konu, saf 24 ayar altinla, karışım 22 18 ayar altının ip boyu ve dönüş tur sayısı.

GERMO

Engellendi
Alan taramada altın araması yaparken sizi bir yöne yönlendirdi değilmi.tama dediniz buradan sinyal aldım.yürüdünüz hedefe doğru.fakat bi türlü hedefin üzerine gelince tam bastığın yerde hedef vermedi.yani altındaki hareketi yapmadı.mesela kendimden bi örnek vereyim.tam hedefin üzerine geldiğim zaman eğer tam bastığım yerde gerçekten altın var ise.antenler sağ tarafa hareketlenir.alttaki mal ne kadar çok ise sağ omuzuma o kadar vuruş yapar sert şekilde.saat yönünde saat 3 civarına kadar 15 derecelik bi dönme yaparsa bu mal az demektir.30 derecelikbi dönme yaparsa orta .altımızda mineral varsa hareket yapmaz.buna çok dikkat edin.

GERMO

Engellendi
şakülü olanlar bi de şunu bi denesinler.yuvarlak bi tencere kapağına şakülünüzü tutun.simit gibi etrafında dönecek. ip boyu 30 cm gibi.ayar yapın.daha sonra kare olan bi kutu da olabilir. şakülü tutun önce köşelerde tutun.şakül sağa dönme yapacak. 4 taraftada .sonra kenarlarına yani ortalarına tutun bu sefer dönme yapmayacaktır.ileri geri atım yapacaktır. bakın burda definecilere 2 mesaj verdim. 1... kuyu. v.s. 2. oda. nasıl bulunur.en boy.

@kabakburgiba ustam ip boyu neden 30 cm onu anlamadım inşallah aciklarsiniz,

GERMO

Engellendi
Şakülle hedefin tam üzerine gelince atım durur.ve dönme başlar.dönme sayısı bitince hiç kımıldamadan duralım.sabit şekilde. az sonra sağa ve sola atım yapacak.bu atımları sayın 6 cm yazan yer. 6 defa atım yapacak.10 cm se 10 defa atım yapar.bunu en kabul edelim.bu bitince ileri geri atım yapacak.yine sayalım 6 cm olduğu yer. 6 defa atım yapacak. 7 olmaz.nettir.eğerki bir tarafı 6 cm olup,diğer tarafı 12 cm olsa idi. 12 cm olan yer 12 defa atım yapacaktı. şimdi ne öğrendik burada,şakile bakıp iyi okuyup bulalım.buradan çıkaracağımız ders şu dur. bir oda olsun.bir mezar olsun.bir küp olsun.aynı şekilde odanın,mezarın,küp ün enini ,boyunu bulabileceğimizi öğrenmiş oluyoruz. 6 cm yazan yerin altında küçük oklarla yönlerini b elirttim.

GERMO

Engellendi
şimdi gelelim odanın ,mezarın,küpün enlerini bulduk.şimdi derinliklerini yani iç boşluklarını nasıl bulacağız. göz yaşı şişesinin yüksekliği 14 cm.şişeden kırmızı ok yönünde dönmenin bittiği noktadan.buna çok dikkat edin.kırmızı okla gösterilen şekilde ilerleyin.çok yavaş.ileri geri şakül atım yapar.14 cm gelince durur.ve az sonra dönme başlar..14 defa döner ve durur.yani boşluğumuzun yerden tavana yüksekliği ne iseo kadar döner.buda bize odanın mezarın iç boşluğunu verir.

GERMO

Engellendi
ip ölçümüz cam da ayarladik, şakülğümüzü tuttuk.direk göz yaşı şişesine atım yapar.ondan sonra diğerlerine geçer.göz yaşı şişesinde dönme sayısı 33 veya 50 dir en fazla. 3 numarada akikte dönme sayısı. 30 dur. 2 numaralı taşta daha önce yazmıştık.cam hammadddesi karışımlı bi taş. bu 3 lü yan yana iken şekildeki gibi olunca dnöme sayısı 37 dir. 3 noyu bunlardan ayırıp tek başına kalınca dönme sayısı bu sefer 102 ye çıkıyor.akiktede öyledir.tek başına kalına dönme sayısı.66 olur.şunu anlıyoruz.maddeler yanyana olunca birbirlerini çok etkiledikleri maydana çıkıyor.bu 3 lüde cam da arama yapıyoruz diyelim.3 üde aynı yerde var ise,önce direk göz yaşı şişesine gider saf ve sade olan odur.ve sadece bunda dönme yapar.diğerlerinin üstüne gelince dönme yapmaz.

GERMO

Engellendi
Hedefi tesbit ettik sinyali aldik testleri yaptik ve isleme başladık, her yarım mt de tekrar kontrol ediyoruz, bir baktık sinyal kesildi, şimdi ne olacak şimdi.dışarı attığımız malzemelere sırası ile tüm önemli madenlerin ip boylarını tek tek bakarak ne olduğunu bulacağız.ve kesin sonuca varacağız

GERMO

Engellendi
. 1 numaraya tuttuk,cam madeninde atım verdi.cam ölçüsünde malzemenin üzerine geliyoruz.dönme başlar.cam ve gözyaşı şişesinin gerçek dönme sayısı33 tür.33 e gelirce dönme sayısı şakül duracaktır. diyelimki durmadı mesela 1 numaralı taş. dönme 33 ü geçti.cam ölçüsünde bu taşta 102 dönme yaptı. haaaa buda gerçek cam değil.ne anladık . 33 olsaydı cam dı.geçti cam değil demekkki. altında tuttuk,81 döngü verdi. demekki altın da değil.burada şunu anladık. altımızda altın ve cam karışımı bi maden var. anlayabildikmi acaba.anlarsak burasını hiç kazmayız.anlamazsak gerekli araştırmayı yapmazsak.bileğe kuvvet kaz babam kazzzz. bu yazılanlar diğer 2 ve 3 numaralı taşlar içinde geçerlidir.ama değer sayıları farklıdır.

GERMO

Engellendi
burda şakülünüz önce hangisine gider bunu anlamaya çalışalım.ip boyumuzu yine altına ayarlıyalım.önce 1 numaraya atım yapar. daha sonra diğerlerine sırasıyla atım yapar.burada dikkat etmöemiz gereken en önemlisi.şu.altını üzerine şakül geldiğinde atım durur.ve döngü başlar.22 defa döner ve durur.diğerlerinin üzerine sıra ile şakülümüzü gitirsek.şakül2 ve 3 numarada dönme yapmaz.atım yapar ,dönme yapmaz.

GERMO

Engellendi
evet saf altının gerçek dönme sayısı kaç tı. 22 tur döner. hedefe gelmiştik.dönme başladı.başlayalım saymaya.eğer altımızda gerçekten altın varsa bu şakül tam 22 de duracaktır.diyelim ki 22 yi geçti.kaçta durduğuna bakacaz. eğer 22 yi geçerse altımızda saf altın yokturuuurrrrrr..altın karışımı başka bi maden vardır.peki bu nedir.alan tarama ve şakül neden buraya bizi getirdi. ?????nasıl anlayacaz arkadaşlar. altta bir şey var dimi.illaki var.önemli olan ne olduğunu ortaya çıkarmak.altın var diye kaz babam kaz.kaz babam kazzz. 3 m indik 5 m indik bişey yok.yok babam yok.bi sürü taş falan attık dışarıya.dimi..haaa yine şu aletleri bı tutalım dedik.tuttuk . buseferde hem attığmız yeri çekiyor,hemde kazılan yeri.haaaa işte ozaman ayıkıyoruz..

GERMO

Engellendi
Sarkacinizi ilk defa elinize aldiktan sonra, veya birinin bilmeden elledigini gordugunuzde bilinki aranizdaki sifre iletisim zedelenmistir veya bozulmustur, iste bu yuzden sarkacin temizlenmesi ve yeniden program yontemi var, elektromanyetik dalgaları ve enerjisini yok etmek için onu toprağa gömmeniz gerekir. en az 1 saat en fazla 1 gün toprakta kalması gerekir. bu şekilde sarkacınız üzerindeki tüm enerjisini boşaltacaktır.

Sarkacınızı topraktan çıkarırken hafif tuzlu su döküp 1 dakika daha bekledikten sonra çıkarın. Su fazla olmasın 3-5 damla dökmeniz yeterlidir. Sarkacı çıkardıktan sonra şimdi onu en az 4 saat boyunca temiz suda yıkayacak ve bekleteceğiz. önce yıkayın bir kaç dakika yıkadıktan sonra temizlendiğinden emin olunca her hangi bir kabın içine temiz su doldurup en az 4 saat bekletin.

GERMO

Engellendi
Suda bekletme işlemi tamamlandıktan sonra çıkarırken onu kibarca kurulamak için pamuk yada selpak gibi narin şekilde kurulayın. Daha sonra onu güneş ışığına çıkarın ve tamamen kurumasını bekleyin.

Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra alaca karanlıkta saf beyaz bir mum yakıp, 4 elementin özellikleri yani toprağı, ateşi, havayı ve suyu Sarkacınıza şarj etmek için yedi kez mum alevinin üzerinden geçirin.

Bazı sarkaç yapımcılarının kullandığı yöntemler ise şunlardır. 24 saat boyunca doğal ışık alan bir pencere pervazına bırakırlar; daha sonra çiçek tenekesine koyup 24 saat toprakta bekletirler. sonra okaliptüs yağı olan bir bezle ovarlar. Bunuda deneyebilirsiniz.