Dedektorburada Banner Mobile

şakül çeşitleribenden, yöntemleri ustalardan

Dedektorburada Banner Mobile

Kafkaslı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
sef_er ustam bilmiyorum yine bir engelleme mi yedim, öğlen dendir bu hata çıkıyor, siteye giriş yapamıyorum, başka bir android den giriş yapabildim, mayhem Kafkaslı ustam bir zahmet bilgi verirseniz sevinirim ustalarım, teşekkür ediyorum anlayışınız için.

Uyarı: mysqli_get_server_info (): 162 satırında /var/www/vhosts/definesohbeti.com/httpdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_db.php dosyasında geçersiz nesne veya kaynak mysqli
Herhangi bir engelleme yok mübarek baktım

sef_er

Operatör
Sevgili mayhem Kafkaslı ustamlarin bilginiz vardir ama bende soyluyeyim bugun siteye zor giriyorum, genelde ariza veriyor, giriş yapamiyoruz, syg

sef_er

Operatör
GERMO bak engelleme yok ariza var bende zor giriyorum Kardes

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Bu konu ile ilgili gerekli uyarı yapıldıydı yönetimden arada bi oldu ama sorun yok ustalarım

Karacasan

Aktif Üye
Bugun herkes gizemli bir sekilde ortadan kaybolmus ???? En azindan sef_er ustadim boş birakmazdi burayi

sef_er

Operatör
Karacasan bazen susmak en iyisidir, hatta bazen sessiz konuşulur, ama gün gelir susmayiz burda

GERMO

Engellendi
ZİKRULLAH sef_er ustalarım, benim internet bağlantısı siteye giriş yapıyor mesaj yazamıyorum, bu defa çocukların interneti ile giriş yapıyorum,