sağol ustam ALLAH razı olsun güzel değerli bilgiler verilmiş.2 fotoda merdivenli alan yazan yerin altında üzeri kapalı olan yer.merdivenler var.bu bir odadır.kapak kaldırılır,merdivenlerden inilir.ölçülerini yazdım.ilk fotoya benzer bi şekil.burda anlatılmak istenen ne önce buna bi göz atalım.2 fotodaboş alan yerde 1 2 3 numaralı yerler,şakülün çalışma şekli.boşluğa gelince önce saat yönünde dönme yapar,turunu tamamlayınca enine atım başlar yani 4.90 tarafına KISA tarafına atım yapar.atım bitince bu sefer uzun tarafına atım yapar (UZUN).merdivenlerde ise dikkat edin önce uzun tarafına atım yapar.yani ilk ilk işlemin tam tersi.
Aslında güzel soru fakat hepsini okudum demişsin ve aralarda yazılanları not etmemişsin belli ki, bu başlığı okuyan herkesin aradığı cevap senin sorun ama emek vermek lazım, kabakburgiba usta bilgileri yemeğe tuz serper gibi konu içine dağıttı. Bence tekrar okuyup notlar tutmalı ve arazi çalışması yapmalısın. Allah yardımcımız olsun vakit yaklaşıyor, herkese rastgele... konu aktif kalsın lütfen...Selamın aleyküm
şakül konusuyla yazdıklarınızın tümünü okudum Allah sizden razı olsun inş.
boşluk 42 Peki
değerlide ?
su da. ?
gümüş ve bronz ? Paylaşırmısınız