Dedektorburada Banner Mobile

Sarı göl taşa tırmanan asker ve kız

Dedektorburada Banner Mobile

balkaya34

Editör
41 ev yeri dediğin 40cariyelerin mezarı derler

Ben szdece kendi gorduklrrimi ve resmini cekdiklerimi anlatirim ,
Degerli usdam Bu mezarların sayisini bilmiyorum ama dogrudur 40 veya 41 olabilir, ama ben bu mezarları 1995 de gordum ,Bu mezarlar Alibey degirmenden asagida yönünü Doguya donerseniz sol kolunda yani derenin kuzey yuzeyindr ve irasi dere seviyesinden 3 veya 4 metre yuksekde tani sel etkileyemez ,Yani 3 metreik bir yer sevuyesindrn yuksek, O mezarlara gelmeden asagidan yukariya dogru giderken Burda cok onemli vd Lutfü urguplunun Tarifi uzerine bulunsn KİRPI KAYA var, kirpi kayanin batisi dag vd yol patika yol burdan yukarda HORA YERI var, Barak diregi deligi var ,Derene kirpinin yanindan devamda sag kolunda bir Dik Kaya var buyuk bir kaya ,Isde bu derede tek bir Su var oda bu kayanin catlagindan fıskurarak akar ve icdikce içersin, Bu snlattigim yer SARI MESELIK ayni zamanda MESHUR KERVAN YOLU dur , Daha anlatilmasi gereken cok sey var,Ben buraya acemi gittim ,Bahsettiginuz Ökuzler Kapalidir ,Ve yine o alsnda TOPAL ayi olmali ama ben bunuda girmedim yani bu kadar bilgim yokdu, Selale var ,Orda 2 BALIK var ve 3 atep Corba tadi var su akarsa bunlardan dökülür ana bu derede su yok, 3 kirec kuyusu var ,Sokulmus vaziyette vede kum üstünde , SAZLI GÖL zaten SARI gol diye bir gol yok ve hicde olmadi Takma isimdir ,Hikayeyeyi okursan SAZLI GOLE BIZ SARI GOL DEDIK der, MESHUR gemi kaya var ,Sazli golun virajina varmadan yskininda ,Buyuk ve renkli bir tek kaya var özel bir kaya , Bu anlattigim Sari meselikden cok zz bir kesut usdam , Anlatsam bitmez,
Babandan kalma ve ÜRGÜPLÜNÜN kayiylarindan varsa bir konu ac orda konuyu görüşelim,
Ben cok onemli nokdadayim, Kismetde ne var ALLAH dan baska kimse bilmez ,

balkaya34

Editör
Öldü diye duydum yaşadığını zannetmiyorum hatta müze müdürü de onu tanıdığını söylemişti bir ara yaşa sa. beni tanıştırdı

Isderseniz bir sorun bilen birine Karasuda oturuyormuş,
Onun belgeleri Benim bölgemde ,