Yoksa mekan için birimi ben geleyim ama resimleri kaldır dedibenim aklıma birşey düştü arkadaşlar..yazdıgım ve gönderdiğim resimleri nasıl silebilirim,bana bu konu hakkında yardım eder misiniz
yok kardeşim.benim adım abdullah dinçer...ben ALLAH tan başka kimseye güvenmem..artı hertürlü bolu halkı yada bana verilen nimette misafir perverimdir.ben çözerimm ddiyen arrkadasları misafir ederimYoksa mekan için birimi ben geleyim ama resimleri kaldır dediSiteden veya dışardan tanımadığın hiçimseye güven olmaz. İş yapmayı düşünürsen sadece güvenebildiğin dostlarınla iş yapmanı öneririm.
Sen askerliği bingöldemi yaptın kardeşimyok kardeşim.benim adım abdullah dinçer...ben ALLAH tan başka kimseye güvenmem..artı hertürlü bolu halkı yada bana verilen nimette misafir perverimdir.ben çözerimm ddiyen arrkadasları misafir ederim.sadece cogu insan burayı arıyor,resimler iyice deşifre olup yayılmasını istemedim.dedim ya 4 senedir ugras veriyorum,,artı baktım olmuyor,ki görünen nasibimde yok gibi...krokisiyle,haritasını cizerek tüm bilgileri devlete basıgıslayacağım,,ŞAKA değil ha,benim ne zaman aklım yerine gelse,define önüme geliyor,unuttuydum ne güzel aylardır ilgilenmeyi,şimdilerde yine okumadıgım blog siteler kalmadı,yardım edin dediğimde paylaşalım demek istemişimdir.ben cömert biriyim,ve benden kimseye zarar gelmez,bana zarar verilmedikçe..bide tanısmadıgımız için öyle düşünmem normal,beni bulundugum yerde bir alem ve inşaAllah ruhlar alemi bilir
kardeşlik..gel senle açalım surayı
biz aslen özbek göçmeniyiz...kurtuluş savası için gelmişiz,bir daha kalmısız burda,doğustan askeriz,ölünceye kadar.askerlik mi?ankarada yaptım,konuyla ne alaka şimdiSen askerliği bingöldemi yaptın kardeşim![]()
estafurullah...soy isim benim gözüküyor mu,bir asker arkadaşımla karıştırdım. Soyisim aynı ama ismi ahmet ti sonradan hatırladım. O yüzden sormuştum. Kusura bakma.
Sen yazdın ya abdullah dinçer diyeestafurullah...soy isim benim gözüküyor mu,
Aleyküm Selam.Selamu aleykum ustalar ustalarin konularini nasil gorebiliriz daha onceki programda profilde gozukuyordu simdi yok konulara nasl ulasa bilirim selametle