SNRSZ Yeni Üye Katılım 12 Ağu 2022 Mesajlar 24 Tepkime puanı 3 Puanları 1 Konum Tekirdağ 3 Eyl 2022 #13 Yaptığım araştırmaya göre koltuk değneği haçının a benziyor degerli üstadlar ne düşünüyorsunuz
eser34 Nasip Vaktine Esir... Moderatör Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 1,820 Tepkime puanı 1,918 Puanları 20 Konum Sirbistan 3 Eyl 2022 #14 SNRSZ' Alıntı: Yaptığım araştırmaya göre koltuk değneği haçının a benziyor degerli üstadlar ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... sıradağlı' Alıntı: üstadım kaya üzerinde haca benzettiğimiz resim budurEkli dosyayı görüntüle 303079 Genişletmek için tıkla ... Çatallı haç.
SNRSZ' Alıntı: Yaptığım araştırmaya göre koltuk değneği haçının a benziyor degerli üstadlar ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... sıradağlı' Alıntı: üstadım kaya üzerinde haca benzettiğimiz resim budurEkli dosyayı görüntüle 303079 Genişletmek için tıkla ... Çatallı haç.
toyalp Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz. Süper Moderatör Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 1,717 Tepkime puanı 691 Puanları 14 4 Eyl 2022 #15 Çok merak ettim ustam resimde ok ile gösterdiğim neyin nesidir. Bir çöp mü yoksa ayakkabı mı? Kayanın parçası olma ihtimali var mı? Eğer kaya ise etrafını temizleyip ortaya çıkardıktan sonra uzak ve yakından resimler misin?
Çok merak ettim ustam resimde ok ile gösterdiğim neyin nesidir. Bir çöp mü yoksa ayakkabı mı? Kayanın parçası olma ihtimali var mı? Eğer kaya ise etrafını temizleyip ortaya çıkardıktan sonra uzak ve yakından resimler misin?