Belagat kardesim ilk once yakinlarda kilise varmi bu alana bunu bilmek lazim.bu gibi yerlerde mezar girisleri genelde selalede 3 leme olmasi lazim yani suyun 3 defa dustugu kazan oldugu alanlar bu varsa 2. kazanin oldugu alan iyi incelenmeli ve osaret aranmali magara yada tunel olur kapamadir
Eger bu soylenenler yok ise ya asagida yada yukarda isaret iz emare aranir giris icin.bu gibi yerler tunelsiz tuzaksiz ve tilsimsiz olmaz.isciligi cok zordur bunun gibi isaretler bulupta senelerdir ugrasanlari bilirim.halende ugrasiyolar tabiki nasip meselesi ama anlatigim seceneklerde olayin icinde.asagida gozuken yigma istifli taslar var bu bahce duvarimi yada baska amaclami yapilmis goren sizsiniz bilgi lazim iyi fotolama lazim sadece gozunuze takilanlari cekmissiniz cevresel detaylarda cok onemlidir.dizili olan taslar guzelde buraya giris bu kadar basit olmaz kaldir tasi tunele gir hadi git malı al demezler.buranin elbette girisi vardir ve ozenle gizlenmis kapatilmistir.burda yapilacak sey bosluk ve degerli tespitine yonelmek iyice incelemek en ince ayrintiyi dusunmeek lazim.zaten bosluk tespiti yapip tuneli yakalarsaniz gerisi çorap söküğü gibi gelir.ben papaz mezari derken benzetme yaptim olma ihtimalinden bahsettim.siz resimleri detaylandirin bu sureti her acidan fotolayin cevresel resimleri detayli ekleyin hem asagidan hem yukaridan iz isaret emare arayin dikkat cekici her detayi alani kontrol edin kafaniza takilani fotolayin bakip yardimci olalim.