fotografta iki adet üçgen yapan yer var bunları hesba katarsak okla işsretlediğim yer çok dikkat çekiyor artı olarak şelale çalışmalarında suyun yönünü değiştirerek şelale altınta çalışma yapıldığıda bilinmektedir bu şekilde düşünürsek alttki iki küçük daire ve suyun döküldüğü yerde hesaba giriyor yine artı olarak dostum şelalenin kendisinde olaçak diye bir şey yok şelalenin önünde dikkat çeken bir işaret olabilir bu bölgeninde resmi olsa olsa güzel olurdu karşısında mağara olabilir büyük kaya olabilir yığma olabilir küçükte olsa bir işaret olabilir iyi incelemek lazım
dostum herşey açık olarak ortada kayanın altı yoklanmamışsa işlem yapaçağız yer burası yanlız çok dikkatli olun şelalede muhakkak tuzak olur büyük kayayı çıkarmaya çalışırsanız yukarda ne varsa üzerinize geleçektir önce emniyet Ekli dosyayı görüntüle 205648
, akyol usta kolay gelsin bende once ki sayfada aynı yeri işaretleyip aynı yorumu yaptım diğer yerler aldatmaca bura kaya tuzaklı içten kapama. O kapıdan açacak deliği salacak kobrayı (yani camera yı). İşte bu yaa.. Sona izlesin bakalım nasibi varmı yokmu... Çünkü buranın başka yolu yoook