Selamlar fotolar çok net değil ilk olarak onu söyleyeyim kafa yormadım o yüzden direk dikkatimi çeken şey burası oldu..Nasılsınız üstatlar, cemre suya da düştü artık, sular azalıyor...
Orj foto:
Son düzenleme:
Selamlar fotolar çok net değil ilk olarak onu söyleyeyim kafa yormadım o yüzden direk dikkatimi çeken şey burası oldu..Nasılsınız üstatlar, cemre suya da düştü artık, sular azalıyor...
İnşallah çay işi de olur zira çayı çok severiz biz de... Ama daha var, hala çok su var...Rüyanda müjdeyi almışın hade hayırlısı bu arada mangal yapaydın @R00T kardeş getiriyor nar gibi ateşi ne düşüneyim? kuzu kesene kadar balıkla idare edicez artıkın
Selamlar fotolar çok net değil ilk olarak onu söyleyeyim kafa yormadım o yüzden direk dikkatimi çeken şey burası oldu..
mavikorku Burda gördüğün şey nedir ustam? İlk gördüğümüzde uzaktan uluyan bir kurt gibiydi. Ama işaret olarak değerlindirmedik...
Selamlar fotolar çok net değil ilk olarak onu söyleyeyim kafa yormadım o yüzden direk dikkatimi çeken şey burası oldu..
@mavikorku Burda gördüğün şey nedir ustam? İlk gördüğümüzde uzaktan uluyan bir kurt gibiydi. Ama işaret olarak değerlindirmedik...
Üçgen düzgün kesim ve uluyan kurt gibi. Ama daha iyi görmem için net yakın fotosu olması gerek..