Metalicvoice
Operatör
Yok mu bir şeyler söylemek isteyen değerli üstatlar?
Yok mu bir şeyler söylemek isteyen değerli üstatlar?
karanlık dere diye bilinen yakın biryer yok. Siyah taş sa görülmedi.Kardesim bolgede siyah tas ve canak oyuk dikkatinizi cektimi. Birde burada karanlik dere diye bilinen yer biliyormusunuz. Selametle kal
Benim kanaatim selalenin alt tarafindan muhtemelen sol taraftaki mahsen orda olmali. Giderseniz arastirmalarinizida bu yondede yapabilirmisiniz. Selametle kal. Yalniz yilan dediginiz yilan olmayabilirde.karanlık dere diye bilinen yakın biryer yok. Siyah taş sa görülmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 233407
Fakat burda yuvarlak içine alınan çıplak gözle değil ama resim araştırmasında 3lü büyük sunu çanağına benzeyen oyuklar görülüyor.
Evet şuan sıkıntı sadece resim üzerinden yorum yapıldığından kaynaklanıyor zaten.Benim kanaatim selalenin alt tarafindan muhtemelen sol taraftaki mahsen orda olmali. Giderseniz arastirmalarinizida bu yondede yapabilirmisiniz. Selametle kal. Yalniz yilan dediginiz yilan olmayabilirde.
Ekli dosyayı görüntüle 233414ustam çizdiğim yerler sonradan yerleştirme gibi duruyor buralarda değerli tespiti yap bakalım, ne var ne yok? kolay gelsin, başarılar
tatar26Bu işaret hangi yöne bakıyor ? Altdaki üç tırnak uzunlukları orantılımı? alındıysa ölçüleri uzunlukları kaç cm