Hoşgeldin @MendereS usta Seni görmekte güzel
O @MendereS dostum hoşgeldiniz nerelerdesin mübarekmeyhem dostum sen nasılsın maşallah bıraktığım gibisin. bana değer veriyosunuz çok mahçup oluyorum o sizin güzelliğiniz.
3gündür girmeye çalışıyorum girdim iyice bi koloçan edeyim bakalım ne var ne yok.
Eyvallah dostum aynen kendini özletme hasbihal edelim hal keyif nasil mübarek ?eyvallah yılların eskitemediği kafkaslı dostum. seninle aynı havayı solumak güzel.
Selamunaleyküm Sayın Menderes Ustam Sizi görmek çok güzel Hoş Geldiniz.Saygılarımla.eyvallah yılların eskitemediği kafkaslı dostum. seninle aynı havayı solumak güzel.
çok şükür iyiyim temennim sizlerinde iyi olmasıdır.Eyvallah dostum aynen kendini özletme hasbihal edelim hal keyif nasil mübarek ?
hoşbulduk tevfik dostum siz nasılsınız. seninde üyelik tarihin 2012 mesaj sayın az benimkide az ne oldu bizi tırpanlamışlarmı ?Selamunaleyküm Sayın Menderes Ustam Sizi görmek çok güzel Hoş Geldiniz.Saygılarımla.
heheeheeeee....herhalde,galiba,sanırsam Ustam olsun yeterki gönüllerimiz bir olsun ne yapalım önemli olan sizin ile konuşmak ahhhh birde karşılaşıpta yüz yüze konuşsak kafkaslı ustamla birlikte 3 müz vallahi ölsem gözlerim açık gitmez.çok arzuluyorum bakalım ne zaman kısmet olacak ben yazın sökeye geldim sizi sordum ama tam olarak bilemediğim için fazla uğraşamadım bir tlf.nunuz olsa idi sizi rahatsız etmiş olurdum.her neyse sizi tekrar görmek beni çok memnun etti.tekrar görüşmek dileğiyle.Saygılarımla.çok şükür iyiyim temennim sizlerinde iyi olmasıdır.
hoşbulduk tevfik dostum siz nasılsınız. seninde üyelik tarihin 2012 mesaj sayın az benimkide az ne oldu bizi tırpanlamışlarmı ?