Dedektorburada Banner Mobile

selamunaleykum, menderes buradamı ?

Dedektorburada Banner Mobile

mayhem

Co Admin
Co Admin
Hoşgeldin @MendereS usta Seni görmekte güzel :giggle:

MendereS

Bilgili Üye
Hoşgeldin @MendereS usta Seni görmekte güzel :giggle:

meyhem dostum sen nasılsın maşallah bıraktığım gibisin. bana değer veriyosunuz çok mahçup oluyorum o sizin güzelliğiniz.

3gündür girmeye çalışıyorum girdim iyice bi koloçan edeyim bakalım ne var ne yok.

Kafkaslı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
meyhem dostum sen nasılsın maşallah bıraktığım gibisin. bana değer veriyosunuz çok mahçup oluyorum o sizin güzelliğiniz.

3gündür girmeye çalışıyorum girdim iyice bi koloçan edeyim bakalım ne var ne yok.
O @MendereS dostum hoşgeldiniz nerelerdesin mübarek

MendereS

Bilgili Üye
O @MendereS dostum hoşgeldiniz nerelerdesin mübarek
eyvallah yılların eskitemediği kafkaslı dostum. seninle aynı havayı solumak güzel.

Kafkaslı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
eyvallah yılların eskitemediği kafkaslı dostum. seninle aynı havayı solumak güzel.
Eyvallah dostum aynen kendini özletme hasbihal edelim hal keyif nasil mübarek ?

tevfik

Aktif Üye
Selamunaleyküm Sayın Menderes Ustam Sizi görmek çok güzel Hoş Geldiniz.Saygılarımla.

MendereS

Bilgili Üye
Eyvallah dostum aynen kendini özletme hasbihal edelim hal keyif nasil mübarek ?
çok şükür iyiyim temennim sizlerinde iyi olmasıdır.

Selamunaleyküm Sayın Menderes Ustam Sizi görmek çok güzel Hoş Geldiniz.Saygılarımla.
hoşbulduk tevfik dostum siz nasılsınız. seninde üyelik tarihin 2012 mesaj sayın az benimkide az ne oldu bizi tırpanlamışlarmı ?

tevfik

Aktif Üye
çok şükür iyiyim temennim sizlerinde iyi olmasıdır.

hoşbulduk tevfik dostum siz nasılsınız. seninde üyelik tarihin 2012 mesaj sayın az benimkide az ne oldu bizi tırpanlamışlarmı ?
heheeheeeee....herhalde,galiba,sanırsam Ustam olsun yeterki gönüllerimiz bir olsun ne yapalım önemli olan sizin ile konuşmak ahhhh birde karşılaşıpta yüz yüze konuşsak kafkaslı ustamla birlikte 3 müz vallahi ölsem gözlerim açık gitmez.çok arzuluyorum bakalım ne zaman kısmet olacak ben yazın sökeye geldim sizi sordum ama tam olarak bilemediğim için fazla uğraşamadım bir tlf.nunuz olsa idi sizi rahatsız etmiş olurdum.her neyse sizi tekrar görmek beni çok memnun etti.tekrar görüşmek dileğiyle.Saygılarımla.

ersen0010

Bilgili Üye
@MendereS ustam hoş geldin. Bilgi hazinemizde yerin büyüktür. Saygılar

Feda

Bilgili Üye
@MendereS abi hoşgeldin sefa getirdin,özlettin,umarım iyisindir herşey yolundadır ustam

Xir71

Member
@MendereS ustamız Söke 'limi hemşehrimiz demekki.Bu kadar değerli usta ile aynı yerde yaşamak onur ve gurur verici.

tevfik

Aktif Üye
@MendereS ustamız Söke 'limi hemşehrimiz demekki.Bu kadar değerli usta ile aynı yerde yaşamak onur ve gurur verici.
Selamunaleykum evet siz çok şanslısınız keşke bende sizin gibi şanslı olabilseydim.saygılar.