selamünaleyküm

tüm samimiyeti ile hoş geldin mesajını vermiş.root ustam .verdiğin cevaba üzüldüm.hadi yanlış yazdın ,farketmedin diyelim.bi düzeltiver be kardeşim.(abiciğim.)veya (abim).tşk.ederim.
ustacığım sorun etmeyiniz bu kadar benimle aynı raporu olanlar ağzını açamıyor gene iyiyim ben teşekkür ederim

@kabakburgiba sevgili Ustam Selamun aleyküm. Bu kardeşimiz espriyi seviyor herhalde sizin dediğinizi ben yaptım o kelimeyi düzenledim.. Bilmiyorum belki de sevgili @root kardeşim ile iletişimi çok iyidir. Hele ROOT ustamızın tepkisini bekleyelim. Bu arada siz nasılsınız sevgili @kabakburgiba ustam
bekleyelim hojam sağolunuz

Sende sağ olasın canım kardeşim. Ben espiriyi severim. Fazla takılmam bu noktalara.😄😄😄

Moderatör tarafında düzenlendi:

balkaya34

Bilgili Üye
Bak bu resim nedir böyle,sen bilirsin herhalde,
Screenshot_20240705-150057_Photos.jpg

Son düzenleme:

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@balkaya34 abim selaymun aleyküm bu nedir böyle sanki baykuş gibi duruyor. Resim eski herhalde yaklaşınca piksel dağılıyor orada o kayalar teslim şeklindeki doğrusu merak ettim açarmısın biraz kıymetli abim

Ekli dosyalar

balkaya34

Bilgili Üye
yanında birşey getirmene gerek yokki gel takılacaz yarın

Üstadım nereye geleyim ? Yarın TAHTALI KÖYLE , ALİBEY DEGIRMENİ maçi var yarın ordayım bu maçın hakemi benim, Ben varmazsam oyun başlamaz,, yarın Topu kuyuya kim düşürürse maç onundur, Daha ne deyim usdam,
Haaa az kalsin unutuyordum, bak bu resim nedir anlami nedir, 20240211_125416.jpg

Üstadım nereye geleyim ? Yarın TAHTALI KÖYLE , ALİBEY DEGIRMENİ maçi var yarın ordayım bu maçın hakemi benim, Ben varmazsam oyun başlamaz,, yarın Topu kuyuya kim düşürürse maç onundur, Daha ne deyim usdam,
Haaa az kalsin unutuyordum, bak bu resim nedir anlami nedir, Ekli dosyayı görüntüle 311958
frig dönemi tasviri heykel yüksek oranda tahrik olmuş baktığı yönde eski yerleşim yeri tapınak tarzı yer olabilir veya mezar alanı o kişinin. araştırılması lazımdır. ya değirmene giderim yada kuyaya düşer tahtalı köye giderim diyorsun yarın olmasada birgün görüşelim sana uygun ne zaman mekan

balkaya34

Bilgili Üye
frig dönemi tasviri heykel yüksek oranda tahrik olmuş baktığı yönde eski yerleşim yeri tapınak tarzı yer olabilir veya mezar alanı o kişinin. araştırılması lazımdır. ya değirmene giderim yada kuyaya düşer tahtalı köye giderim diyorsun yarın olmasada birgün görüşelim sana uygun ne zaman mekan

Usdam bunun tam Karşısı 5 veya 6 metre yüksekliginde büyük bir ve geniş bir alan, ama ne alan bir bilsen,
Ve bu alandaki tüm taşlar dikme,
Görüsme icin zamanı siz belirleyin görüşelim usdam,

Son düzenleme: